Olet täällä

Sopimusviljely

Varsinaissuomalaiset viljelijät perustivat Ab Vehnämylly Oy:n 80 vuotta sitten vuonna 1939. Jo silloin sai alkunsa viljan hankinta suoraan viljelijöiltä. Vuosien ja vuosikymmenten myötä sopimustoimintamme on kehittynyt ja muuttanut muotoaan, mutta myös tänään hankimme valtaosan käyttämästämme viljasta suoraan viljelijöiltä.

Kasvukauden 2019 sopimuskausi käynnistyi vuoden alussa. Teemme viljelysopimuksia myllyviljojen lisäksi sekä mallasohrasta, rehuviljoista että härkäpavusta. Sopimusvaihtoehtoja on räätälöity myllyviljakohtaisesti, joten jokaiselle sopimuksen tekijälle ja viljelykasville varmasti löytyy sopiva vaihtoehto. Sopimuksen voi tehdä viljalaarin tai Viljatorin kautta.

Sopimusehdot- ja sopimusmallit pysyvät pääsääntöisesti ennallaan. Uutuutena on Kaura Plus -sopimus, jossa huippulaadusta palkitaan sopimuspalkkiolla. Markkinahintaisen perussopimuksen voit tehdä kätevästi joko Viljalaarin tai Viljatorin kautta. Kiinteähintainen sopimus ja muut erikoissopimukset on edelleen tehtävä ostajan kanssa.

Tutustu Raision sopimusviljelyyn