Olet täällä

Raisioagro Oy

Raisioagro on osaava ja luotettava kotimainen kumppani ja edelläkävijä lypsykarjan ruokinnassa. Raisioagro panostaa laatuun ja ympäristön hyvinvointiin. Sen toiminnan painopiste on rehuissa, ruokintaosaamisessa ja kasvinviljelyssä.

Raisioagron rehutehtaat sijaitsevat Raisiossa, Kouvolassa ja Ylivieskassa, ja myyntikonttorit Raisiossa, Kouvolassa ja Kokkolassa. Raisioagro on valmistanut rehuseoksia vuodesta 1948 lähtien. Kala- ja maatilarehuja viedään Venäjälle, Baltian maihin ja IVY-maihin. Raisioagro on osa Raisio-konsernia.

Innostu onnistumaan

Raisioagro haluaa olla kasvun innostaja. Kasvulla tarkoitamme parempia satoja, korkeampia pitoisuuksia, elinvoimaisia eläimiä ja isompia tilejä tuottajille. Kasvaa voivat myös esimerkiksi työn ilo ja ammattitaito sekä -ylpeys. Kasvu tuo hyvinvointia kaikille maasta eläville ja, oikein isosti ajatellen, jopa ratkaisuja koko maailman ruokatarpeisiin.

Kasvun eväiksi tarjoamme huippurehuja, oivallisia nurmen- ja viljanviljelyn tuotantopanoksia ja asian­tuntevaa ruokintaosaamistamme, jotka kaikki kiteytyvät Ruokinta 360° -konseptiin. Se tarkoittaa, että tarkasti analysoituun säilörehuun yhdistetään optimaalinen väkirehu ja kivennäiset. Laadukas kotoinen säilörehu auttaa hallitsemaan ostorehu­kustannuksia, ja tehokas väkirehu puolestaan kasvattaa maitotiliä ja auttaa vahvistamaan karjan kestävyyttä. Onnistunut ruokinta tarkoittaa parhaimmillaan vähemmän menoja ja lisää tuloja – kasvua.

Me raisioagrolaiset teemme kaikkemme, että tekemisistämme kasvaa jotain isompaa, rehevämpää, terveempää. Omana kasvuvoimanamme ovat asiantuntemus, innovatiivisuus ja ilo, joka syntyy eläinten ja kasvien hyvinvoinnista. Asennoidumme elämän heittämiin haasteisiin jääräpäisen myönteisesti, katsomme eteenpäin ja uskomme suomalaisen tilallisen työhön. Uskomme myös, että innostuminen avaa ovia onnistumisille, pienille ja isommille, jotka vievät meitä yhdessä eteenpäin.

Ota rohkeasti yhteyttä alueesi asiakkuusvastaavaan ja laitetaan yhdessä tilasi kasvamaan!

www.raisioagro.com