Olet täällä

Vinkit rukiin viljelyyn Ilmajoelta 28.7.

Onko suunnitelmissasi kylvää ruista tänä syksynä tai tulevaisuudessa? Tule Pro Ruis ry:n pellonpiennartilaisuuteen Ilmajoelle RUISMESTARI 2015 -kilpailun voittajatilalle kuulemaan uusimmat vinkit rukiin viljelyyn.

Tilaisuus järjestetään torstaina 28.7.2016 heti Pohjanmaan Peltopäivän jälkeen klo 16. Ajomatka näyttelyalueelta on noin 30 min.

Pellonpiennartilaisuudessa on tarjolla asiaa niin lajikevalinnasta, siemenkaupasta kuin kasvinsuojelusta sekä viljelijöiden kokemuksia rukiin tuotannosta. Asiantuntijoina Boreal Kasvinjalostus Oy:n, Tilasiemenen ja ViljelijänBernerin edustajat sekä viljelijöitä.

Paikka: MTY Mäki-Latvala, Harjunmäentie 156, Ilmajoki
Kokoontuminen ja kahvitus Könnin kylätalolla (Harjunmäentie 165, Ilmajoki)

***

Lisätietoja tilaisuudesta 

Ilmoittautumiset ti 26.7. mennessä info@proruis.fi tai p. 045 857 3044 

TERVETULOA! 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä