09.01.23

Fazer Myllyn viljojen perushinnat 9.1.2023

Katso viimeisimmät Fazer Myllyn noteeraamien viljojen perushinnat, muutoksia kaikissa hintanoteerauksissa.

Viljalajien perushinnat toimitettuna Fazer Finland Oy, Fazer Myllylle Lahteen ja alla mainituille Suomen Viljava Oy:n varastoille. Lopullinen hinta määräytyy viljan laadun perusteella.

Laatuhinnoittelu kiinnitetään sopimushetkellä, eli samalla kun hinta kiinnitetään. Perushintanoteerauksia tarkistetaan tarvittaessa päivittäin markkinatilanteen mukaan. Hintanoteeraukset koskevat alkuperältään suomalaista viljaa, joka täyttää Fazer Myllyn laatuvaatimukset. Kiinteähintaisia viljelysopimuksia tulevista sadoista tarjoamme niin kauan, kunnes tarvittava määrä on tullut täyteen.

Nettisivuiltamme löydät voimassaolevat perushintanoteeraukset, laatuvaatimukset, laatuhinnoittelun sekä viljan oston yhteystiedot. Voit myös tilata viljelijöiden uutiskirjeen: www.fazermylly.fi

Kommentit

Jouko Siikonen Pysyväislinkki
19.08.22 18:12

Kiitos vaan FAZER, kun kannustatte lopettamaan viljan tuottamisen. Tätä olen juuri odottanutkin. On tää niin typerää touhua. Viljelyn lopettamispäätös on nyt helppo tehdä.

Kauraa - Anonyymi Pysyväislinkki
30.12.22 23:35

Näinhän se menee ,kun ammatti-miehet tuottaa liikaa viljaa kotimaan tarpeisiin ,kannattanee viljellä viljaa ilman lannoitteita 2023 ,tuli mitä sitten tuli laariin myytäväksi ,sivutoimiset viljelijät ainaki täällä ostaneet v,2023 tarvittavat lannoittet tulevalle kasvukaudelle ,elikkä palkkatuloa muualta ,niin pystyy paneen maatalouden tulon - merkkiseksi ainakin verotuksen takia ja tästähän ns"hyvä seuraa " aktiivi -viljelijöille ,omapahan on ongelmansa heillä jotka vielä viljelee viljaa täällä C2-aluella myynti-tarkoituksessa ,ostajat voi olla vähissä syksyllä 2023,uusien CAP 27 ehtojen takia.