Olet täällä

Fazer Mylly hakee Viljanhankinta-asiantuntijaa Lahteen

Viljanhankinta-asiantuntijana teet viljelysopimuksia ja ostat viljaa suomalaisilta viljelijöiltä. Tämä tarkoittaa aktiivista yhteydenpitoa viljelijöiden kanssa. Sopimusten vieminen järjestelmiin, ja käytäntöön, sekä sopimustietokannan ylläpito ovat myös osa arkeasi.

Pidät puheenvuoroja viljelijätilaisuuksissa ja teet yhteistyötä viljelijöiden kanssa, mm. tila-auditointien muodossa. Työssäsi edistät Fazerin kestävän viljanviljelyn periaatteita, sekä tuet Fazerin sopimusviljelyn kasvua. Fazer Myllyn viljan tarve lisääntyy kauratuotteiden myynnin kasvaessa.

Teet tiivistä yhteistyötä mm. laboratorion, laatuosaston ja tuotannon kanssa. Toimit osana Fazer Myllyn viljanhankintaorganisaatiota ja raportoit viljanhankintajohtajalle. Toimipaikkasi sijaitsee Lahdessa ja edellyttää jonkin verran liikkumista lähinnä Etelä-Suomen alueen viljatiloilla.

Osaamisesi perustana on ammattikorkeakoulutasoinen koulutus mieluiten kaupalliselta alalta sekä sujuvat tietotekniset valmiudet (mm. MS Office). Aikaisempi kokemus osto-, logistiikka- tai myyntityöstä on eduksi. Omaat liiketoimintalähtöisen ajattelutavan ja olet pitkiin yhteistyösuhteisiin panostava yhteistyön rakentaja. Maatalouden tuntemus edesauttaa sinua menestymään tehtävässä.

Omaat hyvät kommunikointi- ja viestintätaidot. Itsenäinen työskentelyote, sekä hyvä kiireen ja paineen hallinta ovat perusedellytyksiä tehtävässä onnistumisen kannalta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Lue lisää täältä

 

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Matkalla Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 9 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä