Olet täällä

YaraVita MANTRAC PRO - turvaa syysviljojen talvehtimista

 

Syysviljoille mangaania

Syysvehnä ja ruis kasvavat ja valmistautuvat talveen syksyn lämpiminä päivinä. Tasapainoisesti javascript:void(0)lannoitettu vahva ja terve kasvusto selviää talven rasituksesta hyvin.  YaraVita MANTRAC PRO :n käyttö syysviljoilla jo syksyllä on Euroopassa laajasti käytetty keino parantaa talvehtimista. Siitä on hyviä kokemuksia myös Suomesta.

Parhaan tehon saa, kun tekee YaraVita MANTRAC PRO käsittelyn hyvässä kasvussa olevaa viljaan, silloin  kun oraat peittävät vähintään puolet pinta-alasta.

Mangaanilisäys tehostaa syysvehnän ja rukiin yhteyttämistä ja auttaa juuristoa kehittymään laajaksi. Viljat saavat silloin helpommin vettä ja ravinteita maasta, ja ovat karaistuneempia talven varalle. Syksyllä kasvin ottama mangaani on valmiina kevään kasvustarttiin.

Käyttömäärä syysviljoille 1 l/ha + 200 l vettä. YaraVita MANTRAC PRO voidaan yhdistää kasvinsuojeluaineisiin, mikäli käsittelyaika sopii yhteen.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä