Olet täällä

Ruis- ja luomuruissopimukset satokaudelle 2021, hybridirukiin siementarjous avattu

Rukiin viljely on pääasiassa sopimusviljelyä ja sopimuksista merkittävä osa tehdään ennen kylvöä. Fazer Mylly aloitti tammikuussa 2020 tekemään sopimuksia syksyllä 2020 kylvettävästä ja syksyllä 2021 puitavasta rukiista ja luomurukiista. Sopimustenteko on hyvässä vauhdissa. Mikäli et ole vielä viljelysopimusta tehnyt, niin nyt on hyvä aika tarkistaa rukiin ja luomurukiin kylvömahdollisuudet ja tehdä viljelysopimus ennen kylvöä.

Sopimusmalleina kiinteähintainen ja markkinahintainen sopimus. Ajantasaiset kiinteähintanoteeraukset toimituspaikkoineen ja toimitusjaksoineen löydät nettisivuiltamme. Huomaathan vertailla eri toimitusajanjaksojen hintatarjouksia, kevään 2022 toimituksiin on tarjolla puintiaikaa 2021 selvästi korkeammat hintatarjoukset. Ruista ja luomuruista käytetään melko tasaisesti ympäri vuoden, joten toimitusten tasaisuus on meille tärkeää.

Mikäli sopimus kiinnostaa, ota yhteys Fazer Myllylle, puh. 020 555 3646, mylly.viljanosto@fazer.com   

www.fazermylly.fi  

Fazer Myllyn sopimusviljelijänä saat syksyn 2020 kylvöille hybridirukiin siemenet Tilasiemeneltä edulliseen sopimusviljelijähintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Tilasiemen, Myyntipalvelu, p. 010 217 6776, Toimisto, p. 010 217 6777

Tutustu lajikkeisiin: www.tilasiemen.fi

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä