Olet täällä

Tee viljelysopimus viimeistään 15.12. ja saat sopimuslahjaksi kevyttoppatakin

– Oman maan makeaa kotimaan markkinoille

Sokerijuurikkaan viljely on sopimusviljelyä, jossa tehdas ostaa koko viljelijän tuottaman juurikassadon. Tulevan kasvukauden hinnat ovat jo tiedossa ja viljelysopimusten teko on täydessä vauhdissa. Nyt on myös mahdollista varmistaa hinta kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

Sopimusmalleina vuodelle 2021 on 1v-kiinteähintainen (26,00 €/juurikastonni), 1v-muuttavahintainen (rajahinta 26,75€/juurikastonni) ja 3v-kiinteähintainen (26,20 €/juurikastonni). Uutena on perushinnan päälle tuleva erillinen leikelisä, jonka hintahaarukka on 0,00-0,75 €/juurikastonni.

Viiden vuoden keskisadolla 37,7 juurikastonnia/hehtaari (peruslaatuinen juurikas = sokeripitoisuus 16%) ja 3v-kiinteähintaisella sopimuksella vakiolaatuisen sadon arvoksi saadaan noin tuhat euroa + juurikkaalle maksettavat tuet n. 850-950 €/ha

Tutustu juurikkaanviljelyyn ja tee viljelysopimus Sucros Oy:n kanssa viimeistään 15.12.2020 hyödyntääksesi sopimuslahjan.

Soita meille, niin keskustellaan asiasta lisää. Yhteystietomme löydät täältä.

Pidämme myös pieniä Teams-tilaisuuksia juurikkaanviljelystä kiinnostuneille, joten ole rohkeasti yhteydessä, niin saat kutsun sinua lähimpään tilaisuuteen.

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä