Olet täällä

Ota kertyneistä OP-bonuksista kaikki hyöty irti!

Haluamme varmistaa, että hyödyt sinulle kertyneistä OP-bonuksista parhaalla mahdollisella tavalla.

Mihin OP-bonuksia käytetään?

OP-bonuksia käytetään automaattisesti kaikkiin OP-Pohjola-ryhmän määrittelemiin käyttökohteisiin, kuten:

• pankkipalveluihin
• Pohjolan vakuutusmaksuihin
• OP-Kiinteistökeskuksen palkkioihin sekä
• lainopillisiin palveluihin.

Haluaisitko vakuutuksistasi "viiden tähden laskun"?

Pohjolan kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuihin käytetään kertyneitä OP-bonuksia. Vakuutuslasku kuitataan bonuksilla joko osittain tai kokonaan riippuen siitä, paljonko OP-bonuksia on käytettävissä. Parhaassa tapauksessa saat kotiisi "viiden tähden laskun" eli koko vakuutuslasku kuitataan bonuksilla!

Olisiko aika laittaa henkilövakuutukset kuntoon?

Pohjolan uudet henkilövakuutukset tarjoavat monipuolisia ja ennennäkemättömiä turvia vauvasta vaariin tapaturman, sairauden, kuoleman ja työkyvyttömyyden varalta. Vakuutuksissa huomioidaan ihmisten erilaiset elämäntilanteet niin, että terveys, läheiset, vapaa-aika ja talous ovat turvattuja kaikissa tilanteissa. Henkilövakuutusten maksamisessa hyödynnetään kertyneitä OP-bonuksia.

Oletko ostamassa, vuokraamassa tai myymässä asuntoa?

OP-bonuksia käytetään myös OP-Kiinteistökeskuksen palkkioihin, kuten välityspalkkioon, arviointipalkkioon, vuokrattavan asunnon toimeksiantopalkkioon sekä OPKK:ssa tehtävien kauppakirjojen palkkioihin. Kiinteistönvälittäjä hoitaa asian puolestasi valtakirjalla.

Tarjoamme Suomen kattavimman pankkilakimiesverkoston

Kertyneitä OP-bonuksia hyödynnetään myös esimerkiksi lakipalveluiden palkkioihin. Lakimiehemme ovat erikoistuneet omaisuuden hoitoon liittyviin lakiasioihin. Useimmat toimeksiannot koskevat perhe- ja perintöoikeutta, kuten avioehtosopimuksia ja testamentteja, perunkirjoituksia, osituksia sekä perinnönjakoja. Lisäksi voit hakea neuvoja esimerkiksi kiinteistökauppojen ja lahjoitusten tekoon.

Tee ajanvaraus ja tule juttelemaan

Tule juttelemaan konttorille, niin katsotaan yhdessä miten sinä hyötyisit parhaalla mahdollisella tavalla kertyneistä OP-bonuksistasi. Laitetaan samalla pankki- ja vakuutusasiat kerralla kuntoon. Tee ajanvaraus op.fi:n kautta tai soita puhelinpalveluumme 0100 0500 (ma-pe 8-18 pvm/mpm) ja sovitaan tapaaminen.

Kenelle kertyy OP-bonuksia ja muita etuja?

Lue lisää uusista henkilövakuutuksista

Samankaltaista sisältöä