Olet täällä

WebWakka-maatilan talousohjelmasta tarjous - tilaa Osuuspankista

Tuottajajärjestöjen MTK:n ja SLC:n jäsenet voivat hankkia nyt Osuuspankin kautta edullisesti WebWakka -kirjanpito-ohjelman, johon sisältyy myös pankkiyhteysohjelma suoraan Osuuspankkiin.

Uusi WebWakka toimii Internetissä ja sitä käytetään selaimella. Enää ei siis tarvitse itse huolehtia ohjelman päivityksestä, tiedostojen katoamisesta tai tietokoneen hajoamisesta, koska kaikki tiedot ovat tallella Maatalouden Laskentakeskuksen palvelimella.

Uusi käyttötapa sopii erityisen hyvin tiloille, joilla on monta toimijaa, kuten maatalousyhtymät, perikunnat tai kirjanpitonsa ulkoistavat tilat. Kirjanpito ei ole enää verkkokäytön myötä sidottu yhteen tietokoneeseen, vaan sitä voi tehdä millä tahansa koneelle, jolla on pääsy Internetiin.

Saat tilattua WebWakan oman Osuuspankkisi kautta.

Lue lisää tarjouksesta ja WebWakasta

Samankaltaista sisältöä