Olet täällä

LähiTapiolalle hyvä tulos EPSI Rating -vakuutusyhtiövertailussa

LähiTapiola-ryhmä on saanut hyvän tuloksen tuoreessa EPSI Rating -vakuutusyhtiövertailussa. LähiTapiola oli henkilöasiakkaiden asiakastyytyväisyydessä kaikkien yhtiöiden toiseksi paras LähiTapiolan yhteistyöyhtiön Turvan jälkeen. Suurimpien vakuutusyhtiöiden joukossa LähiTapiola suoriutui kaikkein parhaiten.Henkilöasiakkaiden palvelun laadussa LähiTapiola oli vastaajien mielestä kaikkein paras.
LähiTapiola oli suurimpien vakuutusyhtiöiden kärkisijalla myös henkilöasiakkaiden brändi-imagossa, asiakasuskollisuudessa sekä koetussa arvossa.


Yritysasiakkaiden osalta LähiTapiola on parantanut yhtiöistä kaikkein eniten asiakasuskollisuuttaan viime vuodesta. LähiTapiolan brändi-imago sekä tuotteiden ja palvelun laatu ovat vastaajien mielestä suurimpien yrityspalveluja tarjoavien yhtiöiden kärkisijoilla.


Yhtiöryhmän johtaja Jari Sundström kiittää LähiTapiolan saamasta positiivisesta palautteesta: ”Teemme parhaamme ollaksemme jatkossakin tämän luottamuksen arvoisia.”


EPSI Rating on kerännyt analysoitavan tiedon puhelinhaastatteluin 25.9.–5.11.2013. Kaikkiaan haastateltiin n. 3.000 henkilö- ja yritysasiakasta.


 

Samankaltaista sisältöä