17.06.14

S-ryhmän Bonukset tuliaisena Okrasta LähiTapiolan osastolta

LähiTapiolan osastolla Okra Maatalousnäyttelyssä 2.-5.7. Oripäässä vierailevat voivat rekisteröidä S-ryhmän asiakasomistajuutensa, jonka jälkeen LähiTapiolan asiakkaalle alkaa kertyä vakuutuksista S-bonusta.

LähiTapiolan osastolla Okra Maatalousnäyttelyssä 2.-5.7. Oripäässä vierailevat voivat rekisteröidä S-ryhmän asiakasomistajuutensa, jonka jälkeen LähiTapiolan asiakkaalle alkaa kertyä vakuutuksista S-bonusta. Maatila-asiakkaiden osalta tämä merkitsee Bonuksen kertymistä henkilötunnuksen alle tehtyjen maatilavakuutusten yksityistalouden osuudesta. Suurimmat bonuskertymät syntyvät näin yksityistalouden ajoneuvoista, lemmikeistä ja henkilövakuutuksista.

Messuvierailla on myös hyvä tilaisuus tutustua LähiTapiolan asiantuntijoiden opastuksella uuteen Kantri maatilan vakuutukseen. Se on LähiTapiolan, johtavan maatilojen vakuuttajan, nyt keväällä markkinoille tuoma vakuutustuote. Tämä tuote korvaa seuraavien vuosien aikana Lähivakuutuksen ja Tapiolan entiset maatilavakuutukset. Kantri lupaa tuoda turvallisuutta ja mielenrauhaa maaseudulle. LähiTapiolan osastolla on tentattavina uuden tuotteen kehittämisestä vastanneet maatilavakuuttamisen huippuasiantuntijat.

Osastolla voit kokea myös miltä tuntuu, kun auto pyörähtää kolaritilanteessa katon kautta ympäri. Oikeassa vastaavassa tilanteessa on jo myöhäistä muistella, oliko henkilö- ja ajoneuvovakuutukset kunnossa. Toivottavasti pyörähdysauto auttaa näiden asioiden muistamista.

Pienimmille messuvieraille LähiTapiolan Okra-osastolla on varattu pieni yllätys. Sen löytämisessä auttaa lipunmyynnistä saatu ranneke.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja