Olet täällä

Kotimainen Neste Oil Viljelijän Berner tavarantoimittajaksi

Berner ja Neste Oil ovat solmineet yhteistyösopimuksen polttoöljyn myymisestä viljelijäasiakkaille uuden Viljelijän Berner maatalouskaupan kautta.

Raakaöljyn hinta on viime aikoina ollut laskussa. Pohjanmeren Brent- öljylaadun hinta painui eilen jo alle 63 dollariin tynnyriltä joka on alhaisin hinta viiteen vuoteen. Raakaöljyn hinta vaikuttaa myös polttoöljyn hintaan joka on ollut laskussa. Nyt kannattaakin hyödyntää halpa hintataso täyttämällä säiliöt edullisella polttoaineella.

Ensi vuoden alussa on tulossa polttoaineisiin valmisteveron korotus jonka arvioidaan Öljyalan Keskusliiton mukaan vaikuttavan bensiinin hintoihin n. 1 sentin, dieselin hintoihin 1,2 sentin ja lämmityspolttoaineiden kuten kevyen polttoaineen hintoihin n 3 sentin korotuksen litrahintaan. Tämä hinnankorotus saattaa ruuhkauttaa öljytoimitukset ja eteenkin ilmojen kylmetessä kuluttajien herätessä tilaamaan polttoöljyä omakotitalojen lämmitykseen.

Neste Oilin mukaan ensiviikolla (51) jätetyt tilaukset pystytään suurella todennäköisyydellä toimittamaan ennen vuodenvaihdetta joten jos öljysäiliöissä on tilaa niin alkuviikosta kannattaa toimia mikäli haluaa välttää valmisteveron korotuksen. Tarjouspyynnön voi pyytää viljelijänberner.fi palvelukanavan kautta tai soittamalla asiakaspalveluun 0207914040


 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä