Olet täällä

LähiTapiola kannustaa ottamaan yhteyttä, jos rahat eivät riitä vakuutusmaksuun

Maatilat ovat taloudellisesti tiukilla. Vakuutuslaskut tulevat, vaikka tuet viipyvät. Jos maksuista selviäminen mietityttää, LähiTapiola lupaa auttaa, jotta ongelmilta vältytään.

Vakuutusyhtiöt ovat tietoisia maatilojen tiukasta taloudellisesta tilanteesta ja mahdollisista maksuvaikeuksista. Pahimmassa tapauksessa vakuutusmaksut ovat jääneet maksamatta ja vakuutussopimus on päättynyt ja vakuutusturva katkennut. Tämä voi myös heikentää uuden hankitun vakuutuksen turvaa. Muun muassa oikeusturvavakuutuksessa katkennut vakuutussopimus aloittaa uuden vakuutuskauden, jolloin vanha riitatapaus voi jäädä korvauksen ulkopuolelle.  

Taloudellisissa vaikeuksissakin on tärkeää, että maatilan vakuutussopimukset jatkuvat keskeytyksettä. LähiTapiola kannustaa maatila-asiakkaitaan olemaan yhteydessä vakuutusyhtiöönsä ennen laskun eräpäivää ja keskustelemaan ylimääräisestä maksuajasta. Tätä on myönnetty joustavasti ja ongelmilta on vältytty. Myös maksueriä on mahdollista lisätä.

”Aikaisemmin monet maatila-asiakkaat kokosivat vakuutusmaksut loppuvuoteen, jolloin maataloustuet tulivat maksuun. Esimerkiksi maatilavakuutuksen ja yksityistalouden ajoneuvojen vakuutusmaksujen kohdentaminen pitkin vuotta tasaa maksurasitusta”, kertoo liiketoimintapäälikkö Juha Helander LähiTapiolasta.
 

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä