Olet täällä

Viljelijät USA:ssa lähtivät kampanjoimaan Trumpin tuontitulleja vastaan

USA:n presidentti Donald Trump on suunnitellut teräkselle ja alumiinille tuontitulleja pönkittääkseen maan omaa teollisuutta.

EU on ollut aikeesta tyrmistynyt, ja on uhannut asettaa USA:lle vastapakotteita, mikäli Trumpin suunnitelmat toteutuvat. EU:n vastapakotelistalle on esitetty muun muassa miljardin euron arvosta USA:n maataloustuotteita.

Yhdysvaltalaisviljelijät lähteneet kampanjoimaan tuontitulleja vastaan

Laaja joukko yhdysvaltalaisviljelijöitä pelkää vastapakotteiden seurauksia ja on asettunut kannattamaan vapaakauppaa, kertoo Modern Farmer.

Vapaakauppaa kannattava viljelijöiden liittouma ”Farmers for Free Trade” on lähtenyt kampanjoimaan saadakseen viestiänsä kuuluviin. Toiveena on, että viesti kantautuisi itse presidentti Trumpin korviin.

Liittouma on tehnyt videomainoksen, jolla pyritään puhuttelemaan Trumpia. Videolla viljelijä Michelle Erickson-Jones kertoo, kuinka tärkeää vapaakauppa on heidän kaltaisilleen tiloille. Hän pyytää Trumpia turvaamaan vapaakaupan, jotta USA:n maatalous pysyisi vahvana myös tulevaisuudessa.

Mainosta pyöritetään erityisesti kanavilla, joita Trumpin tiedetään katsovan. Kampanjan budjetin arvioidaan olevan noin 500 000 dollaria eli reilu 400 000 euroa. Kampanjassa on mukana yhdysvaltalaisia maatalousalan järjestöjä.

 

Lähde: Modern Farmer

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä