Olet täällä

TöitäSuomesta.fi-palvelu ylitti kaikki odotukset – ”Mukaan on jo nyt lähtenyt suuri joukko maaseudun toimijoita”

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n ja CoReorient Oy:n lanseeraama, maaseudun monipuoliset työmahdollisuudet yhteen kokoava TöitäSuomesta.fi-palvelu, avattiin eilen.

MTK:n elinkeinojohtaja Marko Mäki-Hakolan mukaan kiinnostus palvelua kohtaan on ylittänyt kaikki odotukset.

”Nyt tavoitteenamme on nopeasti vakiinnuttaa tuoreen palvelun paikka osana maamme työnvälityskenttää”, Mäki-Hakola toteaa MTK:n tiedotteessa.

Palvelu näyttää löytävän nopeasti paikkansa työnantajien parissa

Ensimmäiset työpaikkailmoitukset on jo julkaistu, ja palvelu näyttääkin nopeasti löytävän paikkansa työnantajien parissa.

Palvelun hyvä kysyntä enteilee MTK:n mukaan sitä, että työpaikkoja on pian tarjolla useilta eri toimialoilta marjatiloista koneyrityksiin ja maidontuotannosta maaseutumatkailuun.

Palvelun lanseeraus on sujunut suunnitelmien mukaan ja töiden välittäminen toimii. Pankkitunnuksilla tapahtuva tunnistautuminen onnistuu jo nyt Osuuspankin, Nordean, Aktian, POP:in, Ålandsbankenin ja Handelsbankenin tunnuksilla. Myös muiden pankkien tunnuksilla tunnistautuminen tulee mahdolliseksi lähiaikoina.

TöitäSuomesta-palveluun yhdistetyssä Palkkaus.fi-palvelussa voidaan hoitaa kaikki palkanmaksuun liittyvät asiat helposti. 

TöitäSuomesta-palvelun peruskäyttö on käyttäjille maksutonta

”TöitäSuomesta-palvelu täyttää selvästi tyhjiön, joka maaseudun työmarkkinoiden toimivuudessa on ollut. Toivottavasti maaseudun yrittäjät, yhteisöt ja asukkaat ottavat palvelun nopeasti omakseen. Alku on ollut lupaavaa, koska mukaan on jo nyt lähtenyt suuri joukko maaseudun toimijoita”, Mäki-Hakola toteaa.

TöitäSuomesta-palvelua aiotaan kehittää myös koko ajan toimivammaksi saadun palautteen pohjalta. ”Olemme saaneet runsaasti hyviä ideoita palvelun jatkokehitykseen, CoReorientin toimitusjohtaja Harri Paloheimo kertoo.

TöitäSuomesta-palvelun peruskäyttö on käyttäjille maksutonta. MTK haluaa tämän palvelun avulla mahdollistaa työvoiman saannin ja työllistymisen maaseudulla. Samalla maaseudun vetovoima kasvaa entisestään. 

 

Lähde: MTK r.y.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä