Olet täällä

Uusi AGRI-INNO palkitsee maataloustoimialan innovaation

Maataloustoimiala on saanut uuden Suomen Messusäätiön rahoittaman AGRI-INNO-palkinnon, joka on suuruudeltaan 5000 euroa, Messukeskus tiedottaa.

Palkinto jaetaan joka toinen vuosi MaatalousKonemessujen yhteydessä henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation, joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palvelu. Palkinnonsaajan valitsee raati, jossa on edustajat MTK:sta, Työtehoseurasta ja ProAgriasta. Palkinto jaetaan 15.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Ehdotukset perusteluineen voi lähettää 1.6. – 4.10.2018 lomakkeella, joka löytyy verkkosivulta www.maatalouskonemessut.fi tai vapaamuotoisena ehdotuksena teija.armanto@messukeskus.com tai Messukeskus/Armanto, PL 21, 00521 Helsinki.

AGRI-INNO-palkinnon lisäksi MaatalousKonemessujen avajaispäivänä julkaistaan messujen uutuudet. MaatalousKonemessut järjestetään ensimmäistä kertaa torstaista lauantaihin 15. – 17.11.2018 klo 9-17 Messukeskuksessa Helsingissä. MaatalousKonemessujen järjestäjäkumppaneita ovat AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus.

 

Lähde: Messukeskus

Kommentit

Samankaltaista sisältöä