Olet täällä

Maataloustukien haku päättyy Vipu-palvelussa maanantaina 17.6.

Viljelijöiden päätukihaku on auki verkkoasiointipalvelu Vipussa maanantaihin 17.6. klo 23.59 asti, Ruokavirasto tiedottaa.

Viime päivinä Vipu-palvelussa on ollut hetkellisiä häiriöitä, jotka ovat aiheuttaneet hitautta palvelun käyttöön. Ongelmien syitä selvitellään parhaillaan. Ruokavirasto pahoittelee palvelun hitauden aiheuttamaa haittaa. Jos Vipu-palvelu toimii hakemusta tehdessä hitaasti, kannattaa hakemuksen tiedot tarkistaa erityisen huolellisesti.

Ruokavirasto suosittelee tuenhakijoita lähettämään hakemuksensa hyvissä ajoin ennen haun päättymistä. Näin hakijat ehtivät tarvittaessa olla yhteydessä kuntaan, josta saa apua sähköiseen asiointiin virka-aikana. Yhteydenottolinkki on saatavilla Vipu-palvelussa. Viljelijä voi valita, haluaako asioida kunnan kanssa puhelimitse vai sähköpostitse.

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä