Olet täällä

Henkivakuutus antaa turvaa läheisille

Henkivakuutus antaa taloudellista turvaa perheellesi ja lähiomaisille työkyvyttömyyden tai kuolemantapauksen varalle. Odottamattomat tapahtumat kuten tapaturma, sairauden aiheuttama työkyvyttömyys tai kuolema horjuttaa usein vakavasti perheen taloutta. Henkivakuutuksen avulla voitkin varmistaa riittävän toimeentulon itsellesi ja perheellesi.

Miksi henkivakuutus?

  • Henkivakuutus ja työkyvyttömyysvakuutus varmistavat perheen taloudellisen toimeentulon pahimman kohdatessa
  • Työikäisen ihmisen tavallisin kuolinsyy on sairaus. Vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen kuolemantapauskorvaus ei kata sairauksia, jotka henkivakuutus korvaa.
  • Avopuolisolla ei ole keskinäistä oikeutta perhe-eläkkeeseen. Avoparien kannattaa varmistaa toistensa toimentulon ja esimerkiksi asuntolainanmaksukyvyn henkivakuutuksella.
  • Henkivakuutus on hyvin tarpeellinen, jos sinulla on lapsia, omaa tai yhteistä laina tai perheenne toimeentulo on vain yhden henkilön varassa.

Yksilöllinen henkivakuutus tai pariturva voidaan myöntää 18 - 65 -vuotiaalle, mutta ei kuitenkaan yrityksen ottamaan vakuutukseen. Pysyvän työkyvyttömyyden vakuutus voidaan myöntää 18 - 55 -vuotiaalle.

Vakuutukset myöntää Lähivakuutuksen ja Säästöpankkien omistama Henkivakuutusosakeyhtiö Duo, jonka asiamiehenä Lähivakuutus toimii.

Lue lisää henkivakuutuksesta (www.lahivakuutus.fi)