15.03.11

Uusi farmit.net - Miten aloitan?

Uudistetun klubitietokannan ja parannetun tietoturvan vuoksi kaikkien klubikäyttäjien on ensimmäisen uudella sivustolla tapahtuvan kirjautumisen yhteydessä vaihdettava salasanansa.

Farmit.net palvelu on uudistunut. Sivustolla on uusi ulkoasu ja rakenne. Farmitin logo ja värimaailma muuttuivat samalla. Useita palveluja on paranneltu ja rakennettu uudestaan, mm. uutis- ja ajankohtaistarjonta on laajempaa, keskustelupalsta on modernisoitu ja kuvien määrää on lisätty. Taustalla uusimme myös koko farmit.net-palvelun tietokanta- ja palvelinrakenteet.

Ohjeita klubilaisille

Uudistetun klubitietokannan ja parannetun tietoturvan vuoksi kaikkien klubikäyttäjien on ensimmäisen uudella sivustolla tapahtuvan kirjautumisen yhteydessä vaihdettava salasanansa.

Uusi tietokanta vaatii myös käyttäjäkohtaisen sähköpostiosoitteen, joten sen lisääminen on ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä pakollista, ellei sitä klubitiedoissa ennestään ole.

Jatkossa sama sähköpostiosoite voi olla vain yhdellä käyttäjätunnuksella. Sähköpostiosoitteen on oltava myös oikea ja toimiva. Unohtuneen käyttäjätunnuksen ja salasanan palautus hoituu jatkossa tämän sähköpostin avulla helposti ja luotettavasti. Myös ylläpidon tiedotteet lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen.

Kirjaudu ensimmäisellä kerralla FarmitKlubiin näin:

  1. Kun olet kirjautumassa uudistetuilla Farmit-sivustolla ensimmäistä kertaa FarmitKlubiin tee se ehdottomasti täällä. (Älä siis kirjaudu käyttäen sivun vasemmassa laidassa olevia kirjautumiskenttiä).
  2. Kirjaudu avautuneella, "Kirjautuminen entisillä FarmitKlubin tunnuksilla"-otsikoidulla sivulla käyttäjätilillesi (eli klubiin) täyttämällä klubin käyttäjätunnuksesi kohtaan "Vanha käyttäjätunnus" ja salasanasi kohtaan "Vanha salasana". Klikkaa tämän jälkeen Lähetä-painiketta.
  3. Vaihda seuraavaksi avautuvalla sivulla käyttäjätilisi (klubin) salasana sekä tarkista, että tiedoissasi on käytössäsi oleva sähköpostiosoitteesi. Klikattuasi Lähetä-painiketta, voit jatkaa Farmitin klubipalveuiden käyttämistä aivan normaalisti.
  4. Kirjaudu seuraavilla käyttökerroilla FarmitKlubiin aina käyttämällä sivun vasemmassa laidassa olevia kirjautumislaatikoita käyttäen edellisessä kohdassa vaihtamaasi salasanaa.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja