Olet täällä

Elintaparemontti onnistuu Älyhenkivakuutuksen avulla

LähiTapiola toi vuosi sitten markkinoille Älyhenkivakuutuksen, joka yhdistää taloudellisen turvan omien elintapojen ja hyvinvoinnin seurantaan. Älyhenkivakuutuksen pilottivaiheessa hankkineille keväällä 2016 tehty kysely osoittaa, että Älyhenkivakuutus on vuodessa auttanut muuttamaan elintapoja terveemmiksi. Lähes 90 prosenttia kertoo parantaneensa elintapojaan, 88 prosenttia kertoo elintapamuutosten jääneen osaksi arkipäivää.

70 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoo lisänneensä arkiliikuntaa. Lähes puolet on kiinnittänyt huomiota ruokavalioon. Yli kolmannes kertoo nukkuvansa nyt paremmin. Lisäksi pieni joukko kertoo vähentäneensä alkoholin käyttöä tai lopettaneensa tupakoinnin.

Älyhenkivakuutuksen on ottanut jo yli 7 000 suomalaista ja määrä kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Kokonaisuuteen kuuluvat sähköinen terveystarkastus ja itsevalmennusohjelmia, aktiivisuusranneke, joka seuraa liikkumista ja nukkumista, sovellus hyvinvointitietojen seuraamiseen sekä taloudellisena turvana LähiTapiolan henkivakuutus.

– Älyhenkivakuutus on osoittanut, että vakuutusturvan ja omaan hyvinvointiin vaikuttamisen yhdistämiselle on ollut selkeä tarve. Hienointa on se, että asiakkaat ovat saaneet ratkaisumme avulla kannustusta pohtia elintapojaan ja parantaa niitä pienin askelin itselleen sopivalla tavalla, sanoo LähiTapiola Henkiyhtiön uusien palveluiden kehittämisestä vastaava Ville Niiranen.

Lue lisää >>

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä