Olet täällä

Vilja- ja öljykasvimarkkinat

Näiltä sivuilta löydät ajantasaista vilja-, valkuais- ja öljykasvien markkinahintatietoa Suomesta, muualta EU:sta ja maailmalta. Sivuilta löytyy myös yleisluontoisempaa tietoa viljamarkkinoista.

Sivujen kuvaajat ja taulukot päivittyvät viikottain, joten ajantasainen hintojen ja futuurien seuraaminen on nyt vaivatonta. Hintahistoria on kerrottu kaaviomuodossa ja kahden viimeisimmän viikon hinnat taulukkona.

Tietolähteet ovat TIKE,  Chicagon pörssi, CBOT (Chicago Board of Trade) ja NYSE Euronext, joka kokoaa mm. MATIF- (Pariisi) ja LIFFE- (Lontoon) pörssien tiedot.

CBOT sisältää vehnän, kauran, soijapavun, soijarouheen, maissin, soijaöljyn ja riisin hinnat ja futuurit. NYSE Euronext sisältää myllyvehnän, rapsin, maissin, mallasohran ja rehuvehnän hinnat ja futuurit. TIKE tarjoaa hintatiedot mm. ohran, kauran, vehnän, rukiin ja öljykasvien osalta sekä Suomesta että Euroopasta.

Palveluun on viimeisimpänä lisätty myös TIKEn keräämät hintatiedot kotimaan ja EU:n sekä kasvi- että eläintuotteiden osalta. Viljan hinnat tulevat näkyviin ostopaikkakunnittain.

Palvelun sisältö tarkemmin:

Anna palautetta Farmitin markkinainformaatiopalvelusta!

Samankaltaista sisältöä