Olet täällä

Viljelijän Avena Bernerin uuden sadon vastaanotot alkaneet

Puintikausi on pääsemässä vauhtiin ja uuden sadon vastaanotot ovat alkaneet viime viikolla eri puolilla Suomea. Viljelijän Avena Berner ostaa kaikkia viljalajeja ja öljykasveja varastoihin eri puolella Suomea.

Syysviljojen korjuu on pisimmällä ja viime viikolla on puinteja aloitettu myös aikaisilla ohrilla ja kauroilla. Puintikosteudet ovat olleet jo selvästi alle 20 % ja jopa alle 15 %. Vaikka puintikosteudet ovat alhaiset, kannattaa viljaerät aina kuivata ja jäähdyttää hyvän laadun varmistamiseksi.

Viljasadon laadusta ei vielä viime viikon vastaanottojen perusteella voi muodostaa tarkempaa kokonaiskuvaa. Vastaanottojen joukossa on painavia ja vähän kevyempiä eriä ja laatutiedot tarkentuvat vastaanottojen edetessä.

Vastaanottopaikat ja ostohinnat löytyvät Avenakaupasta

Ostamme kaikkia viljalajeja ja öljykasveja useisiin satamiin, sisämaan varastoihin sekä suoraan kotimaan teollisuuteen. Löydät vastaanottopisteemme ja ostohintamme viljoille ja öljykasveille helpoiten AvenakaupastaRekisteröidy Avenakauppaan, tai jos sinulla on jo tunnukset kirjaudu sisään. Hyödynnä myös Avenakaupan muut palvelut; voit muun muassa myydä viljaa ja öljykasveja, jättää meille tarjouksen tai tilata laatuanalyysin.

Oletko tutustunut erilaisiin sopimusvaihtoehtoihimme? Voit lukea niistä lisää täältä

Kuivauspalvelu auttaa puintiajan kiireissä

Ostamme puintituoretta viljaa Kokemäen, Korian ja Riihimäen varastoille. Tuorerypsiä ja -rapsia vastaanotetaan Kokemäellä, Korialla, Perniössä ja Kirkniemessä. Voit lukea tuoreviljan vastaanotoista lisää täältä 

Hyvä viljanäyte kertoo tarkasti erän laadusta

Ennakkotieto erän laadusta auttaa meitä löytämään sille parhaiten sopivan vastaanottopaikan ja käyttökohteen. Olemme huomanneet, että kun näyte on otettu hyvin ja edustavasti, antaa se hyvän kuvan koko erän laadusta. Jokainen toimitettava vilja- ja öljykasvierä analysoidaan aina myös vastaanoton yhteydessä ja vastaanottonäyte on laatuhinnoittelun perusta.

Tarjoamme maksutta yhden viljanäytteen analysoinnin jokaista 40 tonnia kohden, joka myydään meille.

Ennen viljanäytteen toimitusta, tee analyysitilaus Avenakaupassa, tai ota meihin yhteyttä. Kirjoita näytepussiin saamasi tilausnumero. Postita näyte sopimuslaboratorioomme:

Västankvarnin Koetila, Västankvarnintie 446, 10230 Inkoo as, tai toimita se toimipisteisiimme.

Tarvitsetko tuotantopanoksia syksylle ja jo tulevalle kasvukaudelle?

Viljelijän Avena Bernerillä on kattava valikoima kasvintuotannon tuotantopanoksia. Ota yhteyttä, jos tarvitset esimerkiksi glyfosaattia, polttoöljyä tai lannoitteita vielä tälle syksylle. Löydät valikoimamme myös verkkokaupasta 

Ota yhteyttä! Viljelijän Avena Bernerin henkilökunta auttaa sinua kaikissa vilja- ja öljykasvikauppaan sekä kasvintuotannon tuotantopanoksiin liittyvissä asioissa mielellään!

www.avenakauppa.fi 

www.viljelijänavenaberner.fi

www.viljelijänberner.fi

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä