Olet täällä

Vilomix Finland Oy

 Parempaa palvelua maatiloille !

Kokeneen ja vastuunsa tuntevan henkilöstön sekä oman tuotekehityksemme työn tuloksena meillä on ilo tarjota markkinoille tuotteita, jotka soveltuvat erityisen hyvin suomalaisen kotieläintilan tarpeisiin. Vilomix Finland Oy:n tuotevalikoima rakentuu pääasiassa Suomessa, Paimion tehtaassa valmistetuista tuotteista. Palvelua maatiloille olemme tarjonneet jo vuodesta 1979 lähtien.

Yritys

Vilomix Finland Oy on vuonna 1979 perustettu erikoisrehutehdas Paimiossa ja on osa DLA-konsernia. Entinen Hiven Oy muutti nimensä Vilomix Finland Oy:ksi 1.6.2014, jotta yritys tunnetaan jatkossa selkeästi kuuluvaksi Vilomix holdings-ryhmää. Vilomix Holding on DLA-konsernin erikoisrehuihin, vitamiinivalmisteisiin ja  premixeihin erikoistunut yhtiö.

Kattavassa tuotevalikoimassamme on mm. kuivia sekä nestemäisiä vitamiini-, rauta- ja energiavalmisteita, mahan ja suoliston hyvinvointia tukevia tuotteita, kivennäisiä, nuolukiviä sekä juomarehuja. Meiltä löytyy myös erilaisia hygieniatuotteita, kuten utarehygieniaan ja lypsylaitteiden pesuun sekä eläintilojen desinfiointiin tarkoitettuja tuotteita. Karkearehujen ja viljan tehokkaaseen ja kilpailukykyiseen säilöntään meillä on tarjota monipuolinen sarja biologisia rehunsäilöntäaineita. Lannoitevalmistajana Vilomix Finland Oy:llä on pitkät perinteet, mutta uutuutena tarjoamme myös Hollannista tuotavia nestemäisiä kompleksilannoitteita (N-xt), jotka soveltuvat niin erikoiskasvituotantoon kuin vilja- ja kotieläintiloillekin nurmen ja viljan lannoitukseen. Lisäksi valikoimiimme kuuluu laadukas TalliPro -hevosrehusarja.

Asiantuntevat ja tuoteopastusta antavat alue-edustajamme pyrkivät tekemään tuotteidemme saatavuuden tiloille mahdollisimman helpoksi. Haluamme säästää kotieläintuottajien vaivaa ja aikaa, joten toimitamme tuotteet tiloille asti joustavasti ja tilojen toimeen mahdollisimman hyvin huomioiden. Alue-edustajiemme lisäksi toinen Vilomix Finland Oy:n tuotteiden jakelukanava Suomessa on meijerit, niiden myymälät ja sekä verkostojakelu.

Tutustu tarkemmin Vilomix Finland Oy:n tuotevalikoimaan nettisivuillamme http://www.vilomix.fi/

Sinua palvelevan lähimmän alue-edustajasi löydät nopeasti tämän linkin kautta.