Olet täällä

Witraktor

Witraktor on John Deeren uusi jälleenmyyjä Suomessa

Yrityksemme

Wihuri on yli sadan vuoden aikana kasvanut pienestä suomalaisesta perheyhtiöstä kansainväliseksi teollisuuden ja kaupan monialakonserniksi. Toimintamme on jaettu neljään osastoon, joista yksi on Wihuri Oy Tekninen Kauppa. Nimensä mukaisesti osasto on teknisen kaupan asiantuntija, ja tärkein tehtävämme on parantaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Toteutamme John Deere -edustuksen Suomessa Witraktor-nimen alla.

Tuotekategoriamme

Uusin Teknisen Kaupan yhteistyösopimus on John Deere -edustus Suomessa. Yhteistyö koskee John Deeren AG-, Turf-, Golf-, Home Owner- ja Moottorit & Voimansiirto -tuotevalikoimaa sekä niihin liittyviä huolto-, korjaus- ja varaosapalveluja sekä ratkaisuja.

Huolto

Tavoitteenamme on laaja huoltoverkosto, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, joka on koko maan kattava: Witraktorin omat huoltopisteet sijaitsevat Kouvolassa, Kuopiossa, Vaasassa, Riihimäellä, Seinäjoella, Tampereella, Oulussa ja Turussa. Fyysisten huoltopisteiden lisäksi palveluihimme kuuluu kenttähuolto.

Witraktorin oman huollon lisäksi olemme allekirjoittaneet useiden yhteistyökumppaneiden kanssa maanlaajuisesti sopimukset valtuutetuista John Deere sopimushuoltoyhtiöistä.

Varaosat

Käyttämällä alkuperäisiä laitevalmistajiemme varaosia varmistatte koneidenne ja laitteidenne toimivuuden sekä turvallisuuden. Meiltä löytyy käyttökohteen, koneen iän ja tuotteen mukainen paras ratkaisu tarpeisiinne.

Toimittamamme työkalut, koneet ja laitteet ovat oikein käytettyinä turvallisia ja pitkäikäisiä. Oikeaan käyttöön kuuluu säännöllinen huolto ja alkuperäisvaraosien käyttö.

John Deeren mukaisesti varaosien toimitusvarmuus ja nopeus ovat ensiluokkaisia. Varaosat saamme tilauspäivästä varastollemme seuraavaksi arkipäiväksi.

Vieraile sivuillamme witraktor.fi

 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa

Wihurin Tekninen Kauppa on jo useiden vuosikymmenien ajan tunnettu alansa asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Wihuri Oy Teknisellä Kaupalla on laaja tuotevalikoima sisältäen ajoneuvolämmittimet, ilmastoinnit, korjaamolaitteet, ammattityökalut, venetarvikkeet, trukit, ympäristönhoitokoneet, työstökoneet, infra-alan koneautomaatio-ratkaisut sekä kattavat jälkimarkkinointipalvelut. www.tekninenkauppa.fi