Uudehkon navetan palo

Tapahtumakulku Kylmänä pakkasyönä tammikuun 3.päivänä 2010 talon isäntä heräsi kännykkään tulleeseen palohälytykseen navetalta. Kun isäntä kiirehti paikalle, yli 2000 m2 suuruinen uudehko pihattonavetta oli ilmiliekeissä. Palon epäillään lähteneen liikkeelle poistoilmapuhaltimen oikosulusta ullakkotiloissa. Rakennusmateriaalina käytetty polyuretaanilevy edesauttoi palon etenemistä. Katso testivideo polyuretaanilevyn palonkestävyydestä Farmitin Videot-osiosta.

Uusi farmit.net - Miten aloitan?

Uudistetun klubitietokannan ja parannetun tietoturvan vuoksi kaikkien klubikäyttäjien on ensimmäisen uudella sivustolla tapahtuvan kirjautumisen yhteydessä vaihdettava salasanansa.

Farmitklubilaisten kesä jatkuu Italiassa

Tervetuloa Farmit Kasvinviljelykanavan matkalle Italian Bolognaan 10.-12.11.2010. Matkalla tutustumme EIMA- maatalousnäyttelyyn ja saamme monipuolisen katsauksen Italian tärkeän maatalousalueen viljelyyn, jalostavaan teollisuuteen sekä maatalouskauppaan.

Ajoita syysrapsin rikkakasvien torjunta oikein

Syysrapsit ovat talvehtineet hyvin ja pian on aika tehdä rikkakasvien torjunta Galeralla

Ylirehevien syysrapsien talvehtiminen Ruukissa

Ruukkiin kylvetty syysrapsi on paljastunut lumen alta ja routakin on jo sulanut. Tässä kuussa otettiin kuukausittaisen valokuvauksen lisäksi halkaisunäytteet kasvustosta

Viljavuustutkimuksen teettäminen on nyt ajankohtaista

Analyysien hinnat ovat alentuneet, tutustu uudistuneeseen hinnoitteluumme.

Fazer Myllyn viljan perushinnat 24.4.2015

Fazer Myllyn viljojen päivitetyt perushinnat 24.4.2015. Muutoksia vehnän, rukiin, luomukevätvehnän, luomurukiin ja luomusuurimokauran hinnoissa.

Tehokkaasti nurmesta maidoksi

Katso video ja osallistu selfiekisaan!

Kylvöille-sarja 13/15 - Lisälannoitus sopii myös rehuviljoille

Suuri sato - edullisempi kotoinen vilja. Kylvöille-sarja kolmastoista osa antaa vinkkejä siihen, miten se tehdään.

Puhdasta siementä peltoon

Onnistuneen kasvinviljelyn lähtökohta on laadukas kylvösiemen. Hyvälaatuinen ja elinvoimainen siemen on hyvin itävä, terve ja stressitön. Kylvösiemenen laadun takaa parhaiten sertifioitu siemen. MTK on julkaissut esitteen, johon on koottu siemenvalintaa ajatellen tärkeitä huomioita.

Sivut