Uudehkon navetan palo

Tapahtumakulku Kylmänä pakkasyönä tammikuun 3.päivänä 2010 talon isäntä heräsi kännykkään tulleeseen palohälytykseen navetalta. Kun isäntä kiirehti paikalle, yli 2000 m2 suuruinen uudehko pihattonavetta oli ilmiliekeissä. Palon epäillään lähteneen liikkeelle poistoilmapuhaltimen oikosulusta ullakkotiloissa. Rakennusmateriaalina käytetty polyuretaanilevy edesauttoi palon etenemistä. Katso testivideo polyuretaanilevyn palonkestävyydestä Farmitin Videot-osiosta.

Uusi farmit.net - Miten aloitan?

Uudistetun klubitietokannan ja parannetun tietoturvan vuoksi kaikkien klubikäyttäjien on ensimmäisen uudella sivustolla tapahtuvan kirjautumisen yhteydessä vaihdettava salasanansa.

Farmitklubilaisten kesä jatkuu Italiassa

Tervetuloa Farmit Kasvinviljelykanavan matkalle Italian Bolognaan 10.-12.11.2010. Matkalla tutustumme EIMA- maatalousnäyttelyyn ja saamme monipuolisen katsauksen Italian tärkeän maatalousalueen viljelyyn, jalostavaan teollisuuteen sekä maatalouskauppaan.

Sokerijuurikasneuvotteluissa syntyi ratkaisu

Sucros uskoo suomalaiseen sokeriin

Fosforilannoitus vaatii suunnittelua

Nostetaan fosfori pois punaiselta.

Rypsiä vai rapsia – siinäpä vasta pulma!

Öljykasvinviljelijöille on tarjolla hyviä uutisia; Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on myöntänyt uuden poikkeusluvan neonikotinoideja sisältäville siementen peittausaineille ja ensi keväänä Borealilta saadaan uutuuksia sekä kevätrypsien että -rapsien lajikevalikoimaan. Enää jää valittavaksi viljeleekö rypsiä, rapsia vai kenties molempia.

Fazer Myllyn viljojen perushinnat 2.12.2016

Muutoksia vehnän hinnoissa.

Kasvuohjelma havaintokaistojen tulokset ovat valtaosin valmistuneet

Tuloksista selviää menestyslajikkeet.

Öljyn hinta kovassa nousussa

Raakaöljyn hintakäyrä näyttää lähes suoraan ylöspäin kun tuottajat pääsivät eilen sopimukseen tuotannon leikkauksista.

Sivut