Uudehkon navetan palo

Tapahtumakulku Kylmänä pakkasyönä tammikuun 3.päivänä 2010 talon isäntä heräsi kännykkään tulleeseen palohälytykseen navetalta. Kun isäntä kiirehti paikalle, yli 2000 m2 suuruinen uudehko pihattonavetta oli ilmiliekeissä. Palon epäillään lähteneen liikkeelle poistoilmapuhaltimen oikosulusta ullakkotiloissa. Rakennusmateriaalina käytetty polyuretaanilevy edesauttoi palon etenemistä. Katso testivideo polyuretaanilevyn palonkestävyydestä Farmitin Videot-osiosta.

Uusi farmit.net - Miten aloitan?

Uudistetun klubitietokannan ja parannetun tietoturvan vuoksi kaikkien klubikäyttäjien on ensimmäisen uudella sivustolla tapahtuvan kirjautumisen yhteydessä vaihdettava salasanansa.

Farmitklubilaisten kesä jatkuu Italiassa

Tervetuloa Farmit Kasvinviljelykanavan matkalle Italian Bolognaan 10.-12.11.2010. Matkalla tutustumme EIMA- maatalousnäyttelyyn ja saamme monipuolisen katsauksen Italian tärkeän maatalousalueen viljelyyn, jalostavaan teollisuuteen sekä maatalouskauppaan.

Viljelijän Berner yhteistyöhön Turun Konekeskus Oy:n ja Konefarmi Oy:n kanssa

Turun Konekeskus Oy ja sen tytäryhtiö Konefarmi Oy ovat tehneet Berner Oy:n kanssa sopimuksen, joka koskee yhteistyön aloittamista ViljelijänBerner- maatalouskaupan kanssa.

ViljelijänBerner ja Peltosiemen Oy aloittavat yhteistyön siemenkaupassa

Berner ilmoitti viime joulukuun Viljelijän Berner -julkistamistilaisuudessa laajentavansa tuotevalikoimaa kasvinsuojelusta muihin peltoviljelyn panoksiin. Siemenet ovat luonnollinen jatkumo tässä kehityksessä, sillä ne ovat kasvinsuojelun tavoin erityisosaamista ja asiantuntemusta vaativa tuoteryhmä.

 

Fazer Myllyn viljan perushinnat 2.2.2015 alkaen

Oheisena Fazer Myllyn viljojen perushinnat 2.2.2015 alkaen. Muutoksia vehnän hinnoissa.

Junkkari tuloo – lue ensimmäinen blogi

Junkkari Oy näkyy nyt myös Farmitin sivustolla.

Hyvinvoinnilla yhteys lihakarjan tuotantotuloksiin

Väitöskirjatutkimus osoittaa, että eläinten hyvinvointiin kannattaa investoida. Hyvinvoinnilla on edistävä vaikutus eläinten tuotantotuloksiin.

Altian ohran hinta nousee

Altian ohran perushinta on 2.2.2015 alkaen 135 €/tn Koskenkorvalle toimitettuna. Hinta on voimassa toistaiseksi.

 

Tervetuloa Viljelijäiltoihin!

Avena, Berner ja Boreal järjestävät tänäkin keväänä useita viljelijäiltoja eri puolilla Suomea.
 

Sivut