05.07.05

Lähivakuutus ja Metsätilanomistajat uusivat yhteistyösopimuksensa

Lähivakuutus Keskinäinen Yhtiö ja Suomen Metsätilanomistajien liitto solmivat uusitun yhteistyösopimuksen Leppävaarassa 11.2. 2005. Sopimuksen mukaan yhteistyökumppanit puhuvat yhdessä hyvän metsänhoidon puolesta, jonka yksi tärkeä osa on metsän vakuuttaminen. Sopimuksen mukaan Lähivakuutus on esillä SMTOL:n järjestämissä tilaisuuksissa, jäsen kirjeissä ja muissa yhteyksissä, missä yhteinen esiintyminen on tarkoituksenmukaista.

Lähivakuutus Keskinäinen Yhtiö ja Suomen Metsätilanomistajien liitto solmivat uusitun yhteistyösopimuksen Leppävaarassa 11.2. 2005. Sopimuksen mukaan yhteistyökumppanit puhuvat yhdessä hyvän metsänhoidon puolesta, jonka yksi tärkeä osa on metsän vakuuttaminen. Sopimuksen mukaan Lähivakuutus on esillä SMTOL:n järjestämissä tilaisuuksissa, jäsen kirjeissä ja muissa yhteyksissä, missä yhteinen esiintyminen on tarkoituksenmukaista. Sopimukseen ei sisälly varsinaisia jäsenetuja, mutta siinä on sovittu kannustinjärjestelmän rakentamisesta, jolla palkittaisiin SMTOL:ää ja metsätilanomistajien yhdistyksiä uusista asiakkuuksista Lähivakuutus-ryhmässä.

Suomen metsätilanomistajien liittoon kuuluu 13 alueellista metsätilanomistajien yhdistystä. Niihin kuuluu jäseninä yli 10 000 metsätilanomistajaa, pääasiassa etämetsänomistajia, siis metsänomistajia, jotka eivät asu metsätilansa välittömässä läheisyydessä.

Ensimmäinen sopimus osapuolten välillä on solmittu seitsemän vuotta sitten. Eräitä yhteistyön tuloksia nähdään tänä vuonna lanseerattavassa uudessa metsävakuutuksessa.

Sopimuksen allekirjoittivat toimitusjohtaja Harri Kainulainen Lähivakuutuksesta, Suomen Metsätilanomiastajien liiton puheenjohtaja Rauno Numminen sekä johtaja Petri Pitkänen Lähivakuutuksesta.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja