Olet täällä

OKRA-maatalousnäyttely

OKRA tarjoaa alansa ammattilaisille kattavan katsauksen koko maatalousalaan. Esillä ovat uusimmat koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut, joten nähtävää ja koettavaa löytyy vaikka useamman päivän ajaksi. Näyttely avautuu suurempana kuin koskaan.

OKRA-näyttelyssä on esillä laajasti erilaisia kotieläimiä. Eläinaitauksista löytyy muun muassa lehmiä, sikoja, lampaita, hevosia ja siipikarjaa. Eläimet, perinnepiha, kädentaidot ja tivolihuvit tarjoavat elämyksiä koko perheelle. Näyttelyssä oli vuonna 2014 mukana yli 500 näytteilleasettajaa.

Varsinais-Suomen viljavaan sydämeen, Oripäähän on helppo tulla. Löydät Oripään tien 41 varrelta Turun ja Tampereen väliltä. OKRA-opasteet ja tuhannet muut messuvieraat ohjaavat Sinut perille kesän suurimpaan maatalousalan tapahtumaan.

Päivämäärä: 
Ke, 06.07.2016 - klo: 10:00 - La, 09.07.2016 - klo: 17:00
Tapahtumapaikka: 
Oripään lentokenttä, Hirvikoskentie 290, 32500 Oripää
Länsi-Suomi

AUTOLLA

Turusta:
Turun keskustasta tielle E63 (Tampere). Moottoritien jälkeen tie muuttuu leveäkaistatieksi, jonka päättymisen jälkeen kääntyy tie 41 vasemmalle (Huittinen). Jatka eteenpäin noin 30 km. Oripään kylä jää tien oikealle puolelle, heti Shell-huoltoaseman jälkeen. Seuraavalla peltoaukeamalla sijaitsevasta risteyksestä käännytään oikealle tielle 210 (Hirvikoski). Jatka suoraan ja seuraa OKRA-opasteita portille 1,2,3 ja 5 perille asti.

Pohjoisesta (Huittinen):
Pohjoisen suunnalta Oripäähän johtaa tie 41. Matkalle jäävästä Virttaan varalaskupaikasta on noin 10 km lentokentälle. Ennen Oripäätä käännytään vasemmalle Myllykylän suuntaan ja seuraa OKRA-opasteita portille 1,2,3 ja 5 perille asti.

Idästä (Loimaa):
Idän suunnalta eli Loimaalta käsin Oripäähän vie tie 210, Hirvikosken kautta. Loimaalta kentälle on matkaa noin 18 km. Lentokentän päädystä käännytään oikealle, seuraa OKRA-opasteita portille 3 ja 4.

Linja-autojen parkki on portilla 4.

Tapahtuman järjestäjä: 
OKRA-Maatalousnäyttely, Oripään Lions-Klubi
Yhteyshenkilö: 
Jukka Isotalo (Näyttelypäällikkö)
Järjestäjän sähköpostiosoite: 
Tapahtuman aihe: 
Puhelinnumero: 
+358 400 531 955