Baytanit – huippuluokan tehoa punahomeeseen ja lehtilaikkutauteihin

On haasteellista saada viljojen kehityksen alkuvaiheessa samanaikaisesti sekä viljan punahome että kaikki oleellisimmat lehtilaikkutaudit kuriin

On haasteellista saada viljojen kehityksen alkuvaiheessa samanaikaisesti sekä viljan punahome että kaikki oleellisimmat lehtilaikkutaudit kuriin. Tehokkaan peittauksen avulla näitä tauteja voidaan torjua.

Baytan Universal on nestemäinen peittausaine, joka on ollut markkinoilla useita vuosia. Valmisteen toimivuutta eri tauteja vastaan on tutkittu viime vuosien aikana. Useiden eri kokeiden perusteella Baytan Universal tehoaa markkinoilla olevista valmisteista tehokkaimmin keskeisimpiin lehtilaikkutauteihin ja samalla valmisteen teho punahomeeseen on todella hyvä. Baytan I-jauhe tehoaa myös punahomeeseen ja lehtilaikkutauteihin. Baytanit tehoavat myös varmimmin ohran viirutautiiin ja pitävät nokitaudit hyvin kurissa. Baytanit vahvistavat myös juuriston kasvua voimakkaasti, mistä on etua erityisesti mm. kuivana vuotena.

K-Maatalouden koetilalla vuonna 2014 Baytan Universal tehosi punahomeeseen parhaiten ohrakokeessa. Samalla teho ohran verkkolaikkuun oli hyvä.

Kaurakokeessa vuonna 2014 Baytanin teho punahomeeseen oli samalla tasolla mitä verrannevalmisteen. Kauran lehtilaikkuun Baytanilla oli selkeästi paras teho.

Luken Jokioisten kokeessa vuonna 2015 Baytan Universalin teho punahomeeseen oli yhtä hyvä mitä vertailuvalmisteiden.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja