Viljelijän Avena Berner mukana Puontin Peltopäivässä 20.8.

Olemme mukana Salossa järjestettävässä Puontin Peltopäivässä lauantaina 20.8. Tule katsomaan, miten tekemämme kasvinsuojelusuunnitelmat onnistuivat sekä keskustelemaan asiantuntijoittemme kanssa mm. lannoituksesta, viljakaupasta ja syysöljykasvien kylvöstä.

Työtä peltopäivien lohkoilla on tehty tiiviisti jo paljon ennen itse peltopäiviä, kun asiantuntijamme Outi Aaltonen on hoitanut kasvinsuojelusuunnitelmat Mika Äijälän pelloille; käytössä ovat olleet valikoimastamme niin biostimulantteja kuin Wuxal Multifluid -lehtilannoitetta että tautitorjuntaan Ascra Xprota että Revytrexiä.

Osastollamme Puontin Peltopäivässä pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa mm. ajankohtaisista kasvinsuojeluasioista. Tutustu samalla myös hivenlannoituksen mahdollisuuksiin, sillä niistä saadaan vahva lisä kasvustolle. Paikan päällä kuulet myös lannoitetilanteestamme.

Jos etsit syyskylvöille vielä kustannustehokasta vaihtoehtoa, esittelemme Puontin Peltopäivässä myös syysrypsi Arriveen, joka omaa hyvän talvenkestävyyden sekä korkean satopotentiaalin. Lisäksi syysrypsin kylvöaika joustaa syysrapsia pidemmälle.

Myös viljanostajamme ovat paikalla ja voit keskustella heidän kanssaan viljelysopimuksista tai viljan myynnistä.

Nähdään Puontin Peltopäivässä Salossa!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja