Olet täällä

Farmitin Sääpalvelu uudistui – tutustu ja ihastu!

Farmitin Sääpalvelu uudistui voidakseen olla entistäkin enemmän apunasi!

Uudistuksen myötä näet nopeasti ja helposti samalta näytöltä sekä ennusteet että havainnot. Lisäksi kaikki näytöt on räätälöity palvelemaan paremmin myös mobiilikäyttäjiä. Näin palvelu onkin helposti käytössä milloin ja missä vain – olit sitten kotona, pellolla tai tien päällä.

Päivitä tietosi ja voita

Entistä ehompi sääpalvelu on auki 5.5. asti kaikille käyttäjille. Päivittämällä käyttäjätilisi tiedot Farmitissa siihen mennessä varmistat oikeuksiesi jatkuvuuden ja voit käyttää Sääpalvelua huoletta myös jatkossa.

Samalla osallistut sadan (100) OmaSää-palvelun arvontaan. OmaSää on haluamaasi paikkaan laadittu erittäin tarkka ennuste, joka ottaa ryväsennusteena laskelmiinsa mukaan 50 alueelle tehtyä ennustetta ja laatii niistä yhden kokonaisuuden. Juuri haluamaasi paikkaan.

Kommentit

Anonymous

Aivan onneton ja sekava sääsivusto. Farmitissa on tähän saakka ollut paras sadetutka, nyt siitä ei saa mitään tolkkua

Farmit_admin

Kiitos kaikille antamastanne palautteesta!

Kommenteistanne on paljon apua, kun parannamme palvelumme käytettävyyttä. Palautteenne on todella tervetullutta ja pyrimme viemään toiveitanne tuotantoon pikaisesti.
Uusittu sääpalvelu yhdistää muutamia aiemmin eri kohdissa esitettyjä ennusteita/havaintoja yhdessä näytössä.
Sisällöltään sääpalvelu on kuitenkin täysin sama kuin ennenkin ja karttapohjat ovat entistä tarkempia. Oman paikkakuntansa saa näkyviin karttapohjaan.
Tutkakuvan saa näyttämään laajemman alueen painamalla kartassa näkyvää ”miinus”-merkkiä (-).
Vastaanotamme mielellämme jatkossakin palautetta. Teitä varten me palveluamme jatkuvasti kehitämme ja saamalla käyttäjäkokemuksia pystymme sitä parhaiten jalostamaan."
Kommenttikentän lisäksi voitte olla meihin yhteydessä Farmitista löytyvän Yhteydenotto-palvelun kautta sekä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@farmit.net
Terveisin,
Farmit-tiimi

Mievaa

Miksi korjata toimiva pilalle? Entiset ennusteet käyttöön ainakin vaihtoehtona, käyttäkööt uudistushakuiset näitä uusia. Mie oisin pysynyt mielellään vanhoissa...

Anonymous

No korjatkaa hyvät ihmiset siellä Farmit.netissä tämä sääpalvelu, tai kertokaa mille kilpailevalle sääsivulle kannattaa pitkän Farmit sääpalvelun käytön jälkeen siirtyä?

Anonymous

Samaa mieltä edellisen kanssa. Ennen sadetutkasta näki pohjoismaat ja näin ollen pystyi itsekin arvioimaan milloin sateet saapuvat nyt tutkakuva näkyy huomattavasti pienemmältä alueelta. Samoin ennustuksista puuttuu sademäärät sivupalkista, oli helppo jo silmäyksellä nähdä määrät nyt täytyy palkki siirtää pylvään kohdalle. Peltotöiden aikaan korvaamaton apu, mutta ei näillä uudistuksilla

Anonymous

Vanha sadetutka heti takaisin. Siitä pysty hyvinkin tarkasti jopa kylän tarkkuudella päättelemään osuuko esim. suppea sadekuuro omalle kohdalle. Lisäksi siitä näkyi halutessaan huomattavasti laajempi alue. Täytyy siirtyä muihin sääpalveluihin.

Anonymous

Vaikuttaa vahvasti siltä että tämän sääpalvelun käyttö loppui tähän.

Anonymous

Edellisten kanssa samaa mieltä. Onko tietoisesti haluttu heikentää palveluja? Vaikka kirjaudunkin edelleen käyttäjäksi en tule tätä uutta paljoa kaipaamaan.

Anonymous

No nythän tämä mäni ihan v:ksi.
Palvelu paranoo niinkun valtionhallinnossa....

Anonymous

Voi p..li, edellisten kanssa täysin samaa mieltä. Mitä järkeä "parantaa" mobiilipalvelujen takia, kyllä koneelta katsotaan säätiedot ja sadealueiden etenemiset niin paljon paremmin, ja päätökset töistä tehdään niiden mukaan!

Sivut

Samankaltaista sisältöä

Samankaltaista sisältöä