22.06.06

Jari Forss Metsäteollisuus ry:n työmarkkinajohtajaksi

Arto Tähtinen jää eläkkeelle ensi vuoden elokuussa. Varatuomari Jari Forss, 44, on nimitetty Metsäteollisuus ry:n työmarkkinapolitiikasta vastaavaksi johtajaksi 1.2.2007 alkaen. Forss aloittaa Metsäteollisuus ry:ssä ensi syyskyyn alussa. Forss siirtyy Metsäteollisuus ry:n palvelukseen Suomen Hotelli- ja Ravintolaliitto SHR ry:n työmarkkinajohtajan tehtävistä, joita hän on hoitanut vuodesta 2001. Työmarkkinajuridiikan tehtävissä hän on toiminut jo vuodesta 1985.
Arto Tähtinen jää eläkkeelle ensi vuoden elokuussa.
Varatuomari Jari Forss, 44, on nimitetty Metsäteollisuus ry:n työmarkkinapolitiikasta vastaavaksi johtajaksi 1.2.2007 alkaen. Forss aloittaa Metsäteollisuus ry:ssä ensi syyskyyn alussa.

Forss siirtyy Metsäteollisuus ry:n palvelukseen Suomen Hotelli- ja Ravintolaliitto SHR ry:n työmarkkinajohtajan tehtävistä, joita hän on hoitanut vuodesta 2001. Työmarkkinajuridiikan tehtävissä hän on toiminut jo vuodesta 1985.

Metsäteollisuus ry:n työmarkkinapolitiikasta vastaava johtaja Arto Tähtinen jää eläkkeelle sopimuksensa mukaisesti 1.8.2007.

# Metsälehden Metsäuutiset

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja