17.02.05

Farmit Teemaposti 1/2005

Tämä on Farmitin teemaposti! Nämä klubilaisten sähköpostikirjeet kertovat Farmitin klubilaisille tärkeistä palveluista, eduista ja tarjouksista. Ota rohkeasti hiirestä kiinni ja klikkaa linkeistä katsomaan, mitä kaikkea uudistunut Farmit kumppaneineen Sinulle tarjoaa! Tämän teemapostin aiheina ovat mm. viljelysuunnitelma ja metsäverotus. Varmista kevään kylvösiemenet

Tämä on Farmitin teemaposti! Nämä klubilaisten sähköpostikirjeet kertovat Farmitin klubilaisille tärkeistä palveluista, eduista ja tarjouksista. Ota rohkeasti hiirestä kiinni ja klikkaa linkeistä katsomaan, mitä kaikkea uudistunut Farmit kumppaneineen Sinulle tarjoaa! Tämän teemapostin aiheina ovat mm. viljelysuunnitelma ja metsäverotus.

Varmista kevään kylvösiemenet

Siemenkauppa on ollut tänä talvena vilkasta. Varmista nyt, että voit kylvää keväällä laadukasta siementä ja tilaa heti siementoimittajaltasi sertifioitua siementä. Kun olet aikaisin liikkeellä, saat myös haluamaasi lajiketta. Suosituimmat lajikkeet myydään nopeasti loppuun.

Kasvinsuojeluaineiden ennakkohankinnalla saat useita etuja

Tärkein hyöty on tilan tuottavuuden paraneminen, koska nyt aineet ovat n. 10 % edullisempia verrattuna siihen, että ostaisit ne vasta käyttökaudella. Näin talvella saat myös maatalouskaupan myyjältä parempaa palvelua ja varmistat ajoissa parhaiden aineiden saannin. Hyödynnä edut nyt helmikuun aikana.

Tilaa lannoitteet helmikuussa – säästät selvää rahaa!

Jos kevään lannoitehankinnat ovat vielä tekemättä, tilaus kannattaa tehdä nyt. Lannoitteiden hintaporras nousee maaliskuun lopussa - säästösi kevätostoon verrattuna on 2 %!

Signaali24 – rehuvahtijärjestelmä myynnissä Farmitin Kaupassa

Signaali24-tilauspalvelu automatisoi rehujen tilauksen. Tekniikka perustuu matkapuhelimen tekstiviestipalvelun käyttöön. Rehujen tilaaminen järjestelmän avulla on helppoa ja sen voit tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Järjestelmä on myynnissä Farmitin Kaupassa.

Metsänomistajan muistilista:

  • Hae osuuspankista metsävero-opas. Metsäverotuksessa on menossa viimeinen vuosi, jolloin metsänomistajia verotetaan kahden eri verotusmuodon mukaan. Ensi vuoden alusta on käytössä ainoastaan puun myyntituloverotus. Niille metsänomistajille, jotka nyt vielä ovat pinta-alaverotuksessa, tämä merkitsee suurta muutosta. Pinta-alaverotetuilla tämä vuosi on viimeinen mahdollisuus hyödyntää tilakohtaisia verovähennyksiä: uudistamisvähennystä, taimikkovähennystä ja ensiharvennusvähennystä. Veroilmoituksen tekoon kannattaa paneutua. Kun täytät sen huolellisesti, voit säästää ison tukun rahaa. Osuuspankeissa on jaossa uusi metsävero-opas, josta saat kaikki käytännön vinkit ja ohjeet. Veloituksetta.
  • Puukauppa käy vilkkaana. Katso tuoreimmat uutisen ja vinkit Metsäliiton uusituilta nettisivuilta. Puukaupan ja siihen liittyvien ennakkorahoitusvaihtoehtojen tietopaketti myös Farmitin sivuilla.

Metsäkanavan kampanjatarjous:

  • Uittokalusto Oy tarjoaa erikoishintaan: Fiskars 600 Retkikirves. Kätevä kirves retkeilijöille, autoon tai veneeseen. Sis. muovisen kantotupin, paino 0,5 kg, pituus 360 mm. tarjoushintaan 28 € (sis.alv 22 %)

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja