Hyvinkäällä näyttävä vihannesmaa

Hyvinkään entisen maaseutuopiston pellolle on taas tulossa monipuolinen vihannesmaa. Kaaleja, porkkanaa, salaatteja, hernettä, minimaissia ja vielä paljon muita on suunniteltu yli 200 lajikkeen verran. Koealueen kylvöt ja istutukset tehdään samalle lohkolle ja ne ovat parhaillaan hyvässä vauhdissa. Ohessa PDF-kartta alueesta.
Hyvinkään entisen maaseutuopiston pellolle on taas tulossa monipuolinen vihannesmaa. Kaaleja, porkkanaa, salaatteja, hernettä, minimaissia ja vielä paljon muita on suunniteltu yli 200 lajikkeen verran.

Koealueen kylvöt ja istutukset tehdään samalle lohkolle ja ne ovat parhaillaan hyvässä vauhdissa. Ohessa PDF-kartta alueesta.

Kesän mittaan Farmitissa seurataan vihanneskasvien kehitystä. Koeruuduilla tutkitaan tänä vuonna lajikkeiden lisäksi uusien kasvinsuojeluaineiden toimivuutta.

Koeruuduille viedään selkeät opasteet sitä mukaan kun istutukset etenevät ja niitä voi käydä paikan päällä katsomassa. Elokuun lopulla järjestetään "Vihannes vieköön" -tapahtuma, jonne kaikki ovat tervetulleita.


"Vihannes vieköön"-tapahtuma Hyvinkäällä 8.8.2003


"Vihannes vieköön"-tapahtuma Hyvinkäällä 8.8.2003

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja