Tee nyt lajikkeellisen viljan viljelysopimus -sopimuslisä 19€/t

Avena Nordic Grain Oy tekee vuodelle 2005 viljelysopimuksia lajikkeellisesta vehnästä, ohrasta ja kaurasta. Hyväksytystä sadosta maksamme sopimuslisää 19 €/ tonni (alv 0 %) markkinahinnan lisäksi. Vastaanottopaikkamme ovat Kokemäellä, Loimaalla ja Mustiossa. Tilan tulee olla hukkakauravapaa: Sopimustilalla ei saa esiintyä hukkakauraa, eikä se saa olla kunnan maatalouslautakunnan pitämässä hukkakaurarekisterissä.

Avena Nordic Grain Oy tekee vuodelle 2005 viljelysopimuksia lajikkeellisesta vehnästä, ohrasta ja kaurasta. Hyväksytystä sadosta maksamme sopimuslisää 19 €/ tonni (alv 0 %) markkinahinnan lisäksi. Vastaanottopaikkamme ovat Kokemäellä, Loimaalla ja Mustiossa.

Tilan tulee olla hukkakauravapaa: Sopimustilalla ei saa esiintyä hukkakauraa, eikä se saa olla kunnan maatalouslautakunnan pitämässä hukkakaurarekisterissä.

Kantasiemen: Sopimustoiminta aloitetaan aina sertifioidulla vähintään C2 sukupolven kylvösiemenellä. Myöhempien vuosien sopimuksissa viljelijä voi käyttää kylvöön itse tuottamaansa hyväksyttyä lajikkeellista viljaa enintään kahden sukupolven ajan.

Esikasvirajoitus: Viljelylohkolla ei edellisenä kesänä ole saanut olla saman viljalajin eri lajiketta (kevätvehnä ja syysvehnä ovat saamaa lajia).

Lajikerajoitusryhmät: Sopimustilalla saa samaan lajikeryhmään kuuluvista lajikkeista viljellä vain yhtä lajiketta (lajikeryhmätaulukoita saa Avenalta).

Viljelystarkastus: Sopimusviljelyksillä on tehtävä viljelystarkastus. Avena tulee tarkastuttamaan sopimusviljelykset omalla kustannuksellaan kasvukauden aikana.

Tuotettavan sadon vaatimukset: Sadon tulee täyttää sopimuksessa määritetyt normaalit käyttöviljan vaatimukset. Lisäksi sopimuksessa on vaatimukset itävyydelle, puhtaudelle ja kasvitaudeille.

Lisätiedot ja sopimuksen teko: Lisätietoja viljelystä ja sopimuslomakkeita saat Avenasta.

Sopimusasioita hoitaa Inkeri Takku, puh. 010 402 2532 tai 040 720 4479. Tietoja ja lomakkeita saat myös puhelinpalvelustamme, puh. 010 402 2530.

Sopimukset tulevalle kesälle on tehtävä viimeistään 15.4.2005.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja