30.11.06

Christer Backlund Vuoden Metsänhoitaja

UPM Metsän kehityspäällikkö Christer Backlund on valittu Vuoden Metsänhoitajaksi. Valitsemisperusteissa todettiin, että "Backlund on työssään onnistuneesti yhdistänyt vahvan kokemuksensa puunhankinnasta ja näkemyksensä metsäenergian mahdollisuuksista. Tulosten aikaansaamiseen on lisäksi tarvittu Backlundille tyypillistä innovoivaa kehittämisotetta ja hyvää yhteistyökykyä.

UPM Metsän kehityspäällikkö Christer Backlund on valittu Vuoden Metsänhoitajaksi. Valitsemisperusteissa todettiin, että "Backlund on työssään onnistuneesti yhdistänyt vahvan kokemuksensa puunhankinnasta ja näkemyksensä metsäenergian mahdollisuuksista. Tulosten aikaansaamiseen on lisäksi tarvittu Backlundille tyypillistä innovoivaa kehittämisotetta ja hyvää yhteistyökykyä. Backlund on työllään ollut luomassa kestävää perustaa metsäenergian kehittymiselle metsätaloudessa merkittäväksi uudeksi markkinoiden tuotteeksi, jolla on taloudellista arvoa niin metsänomistajan kuin energiantuottajan näkökulmasta".

OP-ryhmän ja Metsänhoitajaliiton perustama Vuoden Metsänhoitaja -palkinto jaettiin nyt toista kertaa. Palkinnon tarkoituksena on tuoda monipuolisesti esiin korkeatasoista osaamista ja sen merkitystä metsien kestävässä hyödyntämisessä niin kotimaassa kuin kansainvälisessäkin toimintaympäristössä.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja