Olet täällä

Avullanne uudistimme säägraafia

Julkaisimme tänään käyttäjäpalautteen perusteella muokatun säägraafin, jossa ennuste näkyy nyt yhdellä silmäyksellä samalla näytöllä. Nämä ensimmäiset muutokset koskevat sekä lyhyttä että pitkää sääennustetta. Säähavainnot saa näkyviin niin halutessaan säägraafia liikuttamalla sen jälkeen, jos valitset säähavaintoaseman.

 

Ottakaa edelleenkin aktiivisesti kantaa uudistuksiimme. Näin autatte meitä kehittämään palveluamme.

 

Uudistettu säägraafi

Kommentit

Anonymous

Oikein muutettu! Sääennusteen pitääkin olla sellainen, että yhdellä silmäyksellä näkee koko kuvan.

Anonymous

Vielä kun tutkakuvan saisi näkymään myös niin, että koko skandinavia näkyy. Olisi aika olennaista nähdä sadealueet jo kauempaa eikä vasta Suomen rannikon tuntumassa. Ennuste grafiikka on kyllä nyt parempi kun pystyy silmäyksellä näkemään tilanteen.

Teija

Hyvä, nyt on tehty huomattava parannus, tarpeeksi isolla numerot ja klo-ajat näkyy heti, kiitos! Vielä kun saisi näkyviin, klo-ajan koska ennuste on päivitetty/laadittu, ja mielellään meteorologin nimikin vielä, niin kuin joskus ennenkin oli! Näin heinäntekijänä kaipaan myös sitä viiden vrk- ennustetta, koska tuo 10 vrk on usein ollut alkupäiviltään täysin erilainen kuin tuo 2 vrk ennuste. Sadetutkassa voisi kyllä näkyä vielä vähän laajempi alue, animaatio on jo näköjään hidastettu, mutta eikö sen voisi laittaa "pykälittäin" vielä hitaammin esim. tunti tunnilta eteenpäin!?

juutijt

Niinpä. Oikeaan suuntaan meni, mutta korjattavaa jäi vielä. Yksityiskohdat kirjoitin jo kommenttina aiheen edelliseen 'artikkeliin'. Tämän 'jutun' bongasin vasta myöhemmin, mikä hyvin kuvastaa sitä, kuinka graaffisesti jäsentymätön sotku Farmitin etusivu tällä hetkellä on :(.

maijah

Kun vielä oletuksena olisi näkyvillä VAIN SADETOLPAT ja LÄMPÖTILA niin näkymä olisi riittävän selkeä. Luulisin että noita kastepisteen ja kosteuden tarvitsijoita on viljelijöissä vähemmän. ( sitäpaitsi taitaa se kosteus nousta kun alkaa satamaan.) Tosi on että nehän saa kyllä pois , mutta ala joka kerta raplaamaan näyttöä tai näppäimiä -------------- ei hyvä nätisti ilmaistuna.

Anonymous

Erittäin hyvä lisäys ennusteisiin olisi koska ennuste on päivitetty (kelloaika ja päivämäärä)

pmkinnunen

Miten kunta ja maakunta valitaan

Farmit_admin

Hei! Voit valita alueen ja paikkakunnan sääennusteiden yläpuolella olevista alasvetovalikoista. Valikon nuolesta saat näkyviin kaikki valittavat vaihtoehdot. Jos valikot eivät jostain syystä ole näkyvillä, laita meille viestiä esim. Yhteydenottolomakkeen kautta http://www.farmit.net/contact . Katsotaan mikä on tilanne. Terveisin, Maria Farmitista

Anonymous

minne katosi hyvä salama tutka

Maria Farmitista

Salamatutka löytyy Säätutka- ja ennusteet valikosta kohdasta Sadetutka- ja ennuste (http://www.farmit.net/weather-service/superprec). Sadekartasta voit valita haluatko salamat näkyviin vai et käyttämällä salama-painiketta. Terveisin, Maria Farmitista

Samankaltaista sisältöä