Olet täällä

Helppokäyttöinen ja tehokas tautiaine Propulse FX

Nopea teho ruiskutuksen jälkeen

Propulse tehoaa välittömästi ruiskutuksen jälkeen estäen jo olemassa olevan sienitaudin leviämisen. Tämän vuoksi Propulse on tehonnut kovassakin tautipaineessa hyvin vuosien varrella. Usein ohran lippulehtivaiheessa kasvustossa on jo sienitaudin alkua, ja tämän leviämisen Propulse estää tehokkaasti.

Suurempi sato ja parempi laatu

Vehnä- ja ohrakokeissa Propulse FX:llä on saavutettu merkittävät sadonlisät nyt edellisinä kuivinakin kasvukausina. Nettotuloa kokeista laskiessa Propulse FX:n maltillinen hehtaarikustannus ja sen tuoma sadonlisä ja suurempi jyväkoko ovat olleet aina kannattava investointi

Kaikille viljoille, rapsille ja rypsille - Ei pohjavesirajoitusta

Propulse FX sopii kaikille viljoille erityisesti pääruiskutukseen. Jos teet jaetun torjunnan, laitan ensin esim. Folicur Xpertiä pieni määrä rikkaruiskutuksen yhteydessä ja myöhemmin Propulse FX lippulehdelle.

Propulse FX on erinomainen ratkaisu rapsin ja rypsin tautien torjuntaan. Se tehoaa pahkahomeen lisäksi moneen muuhunkin satoa verottavaan tautiin.

Propulse FX-paketissa on hinta ja laatu kohdillaan. Tuote on Hankkijan myynnissä.

Kysy lisää tuotteesta paikalliselta myyjältä tai Bayerin Minni Tapolalata; 0405681165.

Kommentit

Samankaltaista sisältöä