Olet täällä

Climate Action by Altia

Climate Action by Altia

Altia panostaa uudistavaan viljelyyn yhdessä Baltic Sea Action Groupin ja sopimusviljelijöiden kanssa vähentääkseen tuotteidensa hiilinjalanjälkeä. Viljelijät ovat tässä muutoksessa keskeinen tekijä – regeneratiivinen viljely parantaa hiilen sitoutumista maaperään ja nostaa näin peltojen sadontuottokykyä. Uudistavasta viljelystä hyötyy niin viljelijä kuin ympäristökin. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä, tämä video kertoo siitä lisää.

Tulemme järjestämään sopimusviljelijöillemme koulutusta yhdessä BSAG:n kanssa. Jo meneillään oleva Viljelyakatemia on lisäksi laaja yhteistyöhanke, joka käsittelee uudistavan viljelyn keinoja ja mahdollisuuksia koko suomalaisessa ruoantuotantoketjussa.

 

 

 

 

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä