Tietoa ja taitoa AgriHubista

Tiesitkö, että AgriHubista löytyy paljon tietoa maatalousmarkkinoista?

Oletko koskaan kuullut AgriHubista? Etkö? Et ole varmasti ainoa, sillä käytettävissäsi on varsin uusi, mutta uljas maatilayritysten osaamisverkosto, jonka tarkoituksena on tukea ja tarjota tietoa maatilayrittäjille, neuvonnalle ja koulutukselle.

Verkostoa on luotu ison asiantuntijajoukon ammattitaidolla ja Luonnonvarakeskuksen koordinoimana. AgriHubin verkkosivut ovat olleet auki nyt muutaman kuukauden ja niitä sekä muuta toimintaa kehitetään koko ajan. Verkostoon voi rekisteröityä jokainen meistä, sillä me kaikki olemme osa maatilayritysten osaamisverkostoa. Rekisteröidy sinäkin?

Tietoa on koottu yhteen ja löytyy tärkeistä teemoista, kuten kannattavuus, yritysjohtaminen, älymaatalous, data, markkinat, kestävyys ja DIH. Kaikki aihealueet koskettavat jokaista maatalousyrittäjää ja maaseudulla toimivaa yritystä, mutta toki erilaisilla painotuksia riippuen toimialasta, yrityksen iästä ja koosta riippuen. Esimerkiksi markkinoista löytyy kootusti tietoa eri toimijoiden ennusteista ja katsauksista. Linkkejä on sekä kotimaisten että kansainvälisten toimijoiden tiedonlähteille.

Mutta jos edes jokin aihealue kolahti, niin kannattaa käydä klikkailemassa ja tutustumassa.

Klikkaa linkkiä ja tutustu!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja