Erikoiskasvit kiinnostavat – joko lähdet meidän tiimiin?

Trans Farmin viljelyttämät erikoiskasvit kiinnostavat. Tammi-helmikuun taitteella järjestetyt viljelypäivät ja muut tilaisuudet sekä tämän viikon webinaarit vetivät väkeä kiitettävästi. Lähitilaisuuksissa ja linjoilla osallistujia on ollut yhteensä noin 450.

Vannoutuneimmatkin viljanviljelijät ovat olleet viime päivinä aktiivisia. Vaikuttaa ihan siltä, että viljelysopimusten kysyntä on kasvanut samassa suhteessa valon määrän kasvun kanssa.

Kumina ja öljyhamppu tunnistetaan hyviksi välikasveiksi viljakiertoon. Sen lisäksi, että ne menestyvät hyvin kannattavuusvertailuissa, ne tuovat viljelyyn monitahoista synergiaa. Niiden viljely parantaa maan rakennetta ja lisää biologista aktiivisuutta. Esikasviarvoltaan kumina ja öljyhamppu ovat omaa luokkaansa. Niiden positiivinen esikasvivaikutus on havaittavissa jopa kolmen seuraavan satovuoden ajan.

Viljelykierron monipuolistamisen edut on laajalti ymmärretty ja näyttää siltä, että ajatukset ovat muuttumassa teoiksi. Sopimuksia on saatavilla sekä kuminasta että öljyhampusta.

Lähde mukaan meidän tiimiin! Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai soita numeroon 019779620.

Jos et ehtinyt tilaisuuksiimme tai webinaareihimme, voit tutustua esitysmateriaaleihin täältä

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja