16.03.23

Viljelysuunnitelmat vaiheessa? Kumina ja korianteri voivat olla kuin luodut sinulle!

Viljelykierto on viljelyn perusta. Viljojen viljelykiertoon tekee hyvää saada muutakin kuin viljaa. Monivuotisen kuminan jälkeen maan mururakenne on kuin viljelisit aamumuroissa. Se tekee hyvää sekä viljoille että viljelijälle.

Jos haluat aloittaa varovaisemmin, yksivuotinen korianteri voi olla valintasi, sillä se ei sido sinua pidempään viljelysuhteeseen. Koska maailmassa on pulaa korianterista, maksamme reilun hinnan. Korianteripellosta kuuluu pörinää, kun naapurit ihmettelevät, mitä viljelet ja samalla teet hyvää pörriäisille.

Kuminan ja korianterin kylvösiemen ei maksa maltaita: Alle viidelläkympillä saat hankittua kuminahehtaarin siemenet. Rahaa siis jää vielä lannoitteisiinkin. Ja niitähän tarvitaan kuminalle ja korianterille huomattavasti vähemmän kuin viljoille. Mikä taas tekee hyvää viljelijälle.

Älä siis epäröi vaan tee viljelysopimus! Tilaa kylvösiemenet myymälästämme: carawayfinland.fi/fi/kauppa. Voit tehdä tilauksen myös sähköpostilla.

Toimitamme siemeniä vain sopimusviljelijöillemme, mutta ei hätää, vielä ehdit tehdä viljelysopimuksen vuodelle 2023!

Tehtaallamme on avoimet ovet lauantaina 25.3.2023 klo 10.00-14.00! Tilaisuudessa on mukana maatalousalan muita yrityksiä mm Agrolink, FarmTRX, Hortilab, Närpiön kaupungin maaseutupalvelut, Peltosiemen ja Viljelijän Berner. Samalla voit noutaa kylvösiemenet. Ruokatarjoilun järjestämiseksi tilaisuuteen tulee ilmoittautua.

Ota yhteyttä 06-2243660 tai [email protected].

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja