25.02.16

Lauri Vuorinen Romanian MM-hiihdoissa - Kisat lähti hyvin käyntiin!

Tänään nuorten MM-hiihdoissa Romaniassa miesten vapaan hihtotavan 15 km. Lue Lauri Vuorisen kisakuulumisia.

Tänään nuorten MM-hiihdoissa Romaniassa miesten vapaan hihtotavan 15 km. Lauri Vuorinen kertoo kisakuulumisiaan Farmitin juttusarjassa.

Romania 25.2.2016

Kisat alkoivat maanantaina vapaan hiihtotavan sprinteillä. Itse ajattelin ennen kisaa, että sijoittumalla 12 parhaan joukkoon voisin olla tyytyväinen suoritukseen.
Keli kisapäivänä oli komea ja aurinko paistoi. Lämmintä oli niin että kisapuvun alle riitti pelkät bokserit.

Kisa lähti hyvin käyntiin ja sijoituin karsinnassa 11. Muutaman tunnin odottelun jälkeen oli vuorossa alkuerät. Keli vain lämpeni lämpenemistään ja latu muuttui nahkeammaksi. Alkuerissä olin eräni 5. ja karsiuduin. 2 parasta menee suoraan jatkoon per erä. Pientä sähellystä omassa erässä oli ja hieman nahkea luisto suksessa ei tuonut sitä toivottua tulosta sprintistä. Loppusijoitukseni oli 21.

Heti seuraavana päivänä tiistaina oli vuorossa 15km perinteisellä tyylillä. Tuntui, että ilma sen kuin lämpeni entisestään ja mittarit näytti varjossa jo +15 astetta, auringossa varmasti +20 paikkeilla. Kisassa sukset luistivat todella hyvin ja hiihto tuntui hyvälle. Tuloksena 9. sija, joka on reilusti minun paras sijoitus nuorten MM-hiihdoissa normaalimatkoilta. Vastassa oli miehiä, jotka ovat hiihtäneet kuluvalla kaudella jopa 10 parhaan joukkoon maailmancupissa. Meni siis aivan nappiin!

Hyvällä itseluottamuksella kohti tämän päivän vapaan hiihtotavan 15km kisaa.

Lauri Vuorinen, Kouvolan Hiihtoseura

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja