Olet täällä

Serenadelle minor use-lupa usealle marja- ja vihanneskasville

Serenade on uusi biologinen tautien torjunta-aine useille marja- ja vihanneskasveille. Serenade sai juuri uuden minor use-luvan avomaa- ja kasvihuonekurkulle, herukoille, vatulle, sipulille ja taimitarhatuotannossa viljeltäville kasveille.  Lisäksi sillä on normi rekisteröinti mansikoille, avomaan salaatille, porkkanalle, tomaatille ja paprikalle.

 Serenade tehoaa eri sienitauteihin ennaltaehkäisevästi ja se tulee käyttää osana tavanomaista ruiskutusohjelmaa mieluiten ohjelman loppupäässä. .Serenadella ei ole varoaikaa ja se sopii IPM-ohjelmiin ja luomutuotantoon. Se on turvallinen käyttää ja sopii eri tankkiseoksiin muiden kasvinsuojeluaineiden tai lehtilannoitteiden kanssa.  Suosittelemme käyttämään esim. Silwet Gold, Gondor tai Bluesil-kiinnitettä Serenaden kanssa.

Serenade käytetään härmän torjunnassa 4-6 l/HA aannoksella 5-7 päivän välein. Ruiskutuksia saa enintään olla kuusi .

Lue lisää

Kommentit

Samankaltaista sisältöä