Kasvinsuojeluaineiden ennakkohankinnalla saat useita etuja

Kasvinsuojeluaineiden ennakkohankinnat kannattaa tehdä nyt. Tärkein hyöty on tilan tuottavuuden paraneminen, koska nyt aineet ovat n. 10 % edullisempia verrattuna siihen, että ostaisit ne vasta käyttökaudella. Aikaistamalla hankintoja muutamalla kuukaudella saat suuren säästön. Näin talvella saat myös maatalouskaupan myyjältä parempaa palvelua ja varmistat ajoissa parhaiden aineiden saannin.
Kasvinsuojeluaineiden ennakkohankinnat kannattaa tehdä nyt. Tärkein hyöty on tilan tuottavuuden paraneminen, koska nyt aineet ovat n. 10 % edullisempia verrattuna siihen, että ostaisit ne vasta käyttökaudella. Aikaistamalla hankintoja muutamalla kuukaudella saat suuren säästön. Näin talvella saat myös maatalouskaupan myyjältä parempaa palvelua ja varmistat ajoissa parhaiden aineiden saannin. Hyödynnä edut nyt helmikuun aikana.

Hankinnoissa kannattaa huomioida myös markkinoille tulleet kiinnostavat uutuudet

Tuholaistorjuntaan Sumi Alpha 5FW, joka on laajatehoinen sekä pitkävaikutteinen pyretroidi monille viljelykasveille, kuten rypsille, sokerijuurikkaalle, herneelle, marjakasveille sekä vihanneksille.

Perunarutontorjuntaan Epok 600EC on markkinoiden systeemisin ruttoaine. Se soveltuu erinomaisesti ensimmäiseen ruiskutukseen jos maasastuntariski on suuri.

Perunarutontorjuntaan Ranman joka tuo uutta tehoa vaikeisiin olosuhteisiin ja erityisesti mukularuttoon. Lisätietoja löydät myös Ranmanin omilta sivuilta.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja