Loris-kartat tilattavissa ensi kesäksi nyt!

Kevät lähestyy ja on jälleen aika miettiä ensi kesän viljelyyn liittyviä asioita. Vääräväri ilmakuviin ja GrowHow´n kehittämiin laskentamalleihin perustuva Loris-karttapalvelu on jälleen avannut tilauspalvelunsa! Lisätietoa, mallikarttoja ja tilauskaavakkeen löydät Kasvinviljely-kanavan klubipalveluista. Päästäksesi Loris-kartta palvelusivuille, täytyy sinun kirjautua FarmitKlubiin. Uutta kaudelle 2005

Kevät lähestyy ja on jälleen aika miettiä ensi kesän viljelyyn liittyviä asioita. Vääräväri ilmakuviin ja GrowHow´n kehittämiin laskentamalleihin perustuva Loris-karttapalvelu on jälleen avannut tilauspalvelunsa! Lisätietoa, mallikarttoja ja tilauskaavakkeen löydät Kasvinviljely-kanavan klubipalveluista. Päästäksesi Loris-kartta palvelusivuille, täytyy sinun kirjautua FarmitKlubiin.

Uutta kaudelle 2005

Kolme vuotta mukana olleet asiakkaat tulevat tänä keväänä saamaan ns. sadontuottokykykartat ja käsittelyaluekartat. Sadontuottokartta kertoo edellisten 3-v karttojen perusteella mitkä lohkon osat ovat yleensä keskimääräistä huonompia ja mitkä parempia sekä missä on vaihtelua vuodesta toiseen. Tuote on ns. pilottivaiheessa ja sen lopullinen muotoutuminen selviää tämän kevään asiakaspalautteen perusteella. Kartan pohjalta, yhdistettynä viljelijän kokemukseen, voidaan tehdä täsmennetty kevätlannoitus lohkolle. Kevätlannoituksen tarkentaminen onkin käsittelyaluekarttojen suurin hyöty. Pääperiaatteena on, että aina muuta lohkoa huonommin kasvaneet alueet lannoitetaan typellä hieman niukemmin ja aina keskimääräistä paremmat alueet vähän runsaammin. Toinen merkittävä hyöty on se, että voidaan suunnitella maanäytteiden ottoa entistä tarkemmin.

Lisää yhteensopivuutta

Samin ja Junkkarin uusiin "kännykkäohjattuihin" pintalevittimiin ja kylvölannoittimiin voidaan toimittaa levitystiedostot Loris-järjestelmästä. Käytännössä tämä hoituu siten, että lannoitteiden levitystiedostot ovat ladattavista internetissä samasta paikasta kuin muut Loris tulosteet. Ilmoittakaa levitystiedoston tarpeesta tilauksen yhteydessä kohdassa lisätiedot.

Lue lisää täsmälevittimestä Samin sivuilta.

Pakettien hinnat ovat pysyneet samoina kuin viime vuonna, eli Peruspaketti maksaa 5 €/ha ja Satopaketti 8 €/ha.

Huom! 250 € ylittävistä hehtaarihinnoista 25 % alennus!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja