Palvelupaketti kasvinviljelijöille!

Kemira GrowHow tarjoaa kasvinsuojelijoille Farmit-työkalupaketin! Kun tilaat paketin saat 4 kasvinsuojelutyökalua käyttöösi kasvukaudeksi 2005. Pakettiin kuuluvat Viljan kasvitautiennuste, Ruiskutuslaskuri, Kasvuastemalli ja Ruiskutussää. Lisää palveluista voit lukea Klubi-palveluiden esittelystä. Palveluihin voit tutustua myös kirjautumalla Kasvinviljelykanavan klubiin, joissa sinulla on käytössäsi testiversiot.

Kemira GrowHow tarjoaa kasvinsuojelijoille

Farmit-työkalupaketin!

Kun tilaat paketin saat 4 kasvinsuojelutyökalua käyttöösi kasvukaudeksi 2005. Pakettiin kuuluvat Viljan kasvitautiennuste, Ruiskutuslaskuri, Kasvuastemalli ja Ruiskutussää. Lisää palveluista voit lukea Klubi-palveluiden esittelystä. Palveluihin voit tutustua myös kirjautumalla Kasvinviljelykanavan klubiin, joissa sinulla on käytössäsi testiversiot.

Farmit-työkalupaketti maksaa 50 € /kasvukausi + alv 22%. Paketin voit tilata Farmit-Kaupasta. (ohjeet verkkokaupan käyttöön)

Viljan kasvitautiennusteen voit saada joko tekstiviestinä matkapuhelimeen tai internetistä. Internetennuste varoittaa tautiriskistä ja arvioi myös torjuntatarpeen. Internetennuste perustuu viljely- ja säätietoihin sekä kasvustohavainnointiin.

Tilaamasi palvelut aukeavat Kasvinviljelykanavan klubiin. Ruiskutussää löytyy Farmit-Sään ennusteosiosta.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja