Rehuviljapainotteinen Leipä Leveämmäksi -lehti on ilmestynyt!

Uusi sikatilan Kasvuohjelma on kehitetty palvelemaan viljelijöitä, jotka tuottavat kotoista viljaa sikojen rehuksi. Kasvuohjelma tarjoaa paitsi sikatilan tarvitsemat tuotteet ja palvelut, myös neuvontaa ja ohjeita viljan viljelyyn. "Vain hyvää rehua kannattaa tuottaa" ohjeistaa Kemira GrowHow'n kehityspäällikkö Mikko Korhonen. Sikatilan Kasvuohjelmasta sekä mm.

Uusi sikatilan Kasvuohjelma on kehitetty palvelemaan viljelijöitä, jotka tuottavat kotoista viljaa sikojen rehuksi. Kasvuohjelma tarjoaa paitsi sikatilan tarvitsemat tuotteet ja palvelut, myös neuvontaa ja ohjeita viljan viljelyyn. "Vain hyvää rehua kannattaa tuottaa" ohjeistaa Kemira GrowHow'n kehityspäällikkö Mikko Korhonen.

Sikatilan Kasvuohjelmasta sekä mm. hivenistä ja Belgian perunantuotannosta voit lukea uunituoreesta Leipä Leveämmäksi -lehdestä, jonka nettiversion voit ladata koneellesi pdf:nä. Lehden löydät Farmitin etusivulta kohdasta FarmitLinkit > Verkkolehdet >Leipä Leveämmäksi.

Leipä Leveämmäksi -lehden yhteystiedot ja tilausohjeet löytyvät myös lehden sivulta.

Huom! Farmitin Kotieläinkanavasta löytyy myös valtava tietopaketti sioista. Mm. sikojen tautikortistoon kannattaa ehdottomasti tutustua!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja