Viljavuustutkimuksen tulokset sähköisesti

Viljavuustutkimuksen tulokset voi tilata toimitettavaksi ja maksettavaksi myös sähköisessä muodossa suoraan omalle tietokoneelle. Palvelu edellyttää Farmit-Klubin jäsenyyttä (=ilmainen rekisteröityminen), sekä voimassaolevaa Nordea-, Osuus- tai Sampo-pankin verkkopankkiyhteyttä. Sähköiset tulokset toimitetaan taulukkomuotoisina ja ne voidaan siirtää automaattisesti suunnitteluohjelmiin sekä tulostaa paperikopiona mapitettavaksi. Mahdollinen tilattu tai palautettava kartta- yms.

Viljavuustutkimuksen tulokset voi tilata toimitettavaksi ja maksettavaksi myös sähköisessä muodossa suoraan omalle tietokoneelle. Palvelu edellyttää Farmit-Klubin jäsenyyttä (=ilmainen rekisteröityminen), sekä voimassaolevaa Nordea-, Osuus- tai Sampo-pankin verkkopankkiyhteyttä.

Sähköiset tulokset toimitetaan taulukkomuotoisina ja ne voidaan siirtää automaattisesti suunnitteluohjelmiin sekä tulostaa paperikopiona mapitettavaksi. Mahdollinen tilattu tai palautettava kartta- yms. materiaali lähetetään myöhemmin postitse.

Tulosten toimitusta varten tarvitaan tilaajan Farmit -käyttäjätunnus, jotta oikea sähköpostilaatikko on löydettävissä. Merkitse ko. tieto lomakkeen tilauspuolen maksajatietojen kenttään.

Lue lisätietoja ajankohtaisesta viljavuustutkimuksesta.
Acrobat Reader (pdf)-tiedosto, tiedostokoko n. 2,2 Mb).

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja