Olet täällä

Sähköinen tukihaku 2016 WebWisu -viljelysuunnitteluohjelmistolla

Sähköinen tukihaku on avautunut vaiheittain, kun peruslohkomuutokset ja kasvulohkojen ilmoittaminen avautuivat VIPU -palvelussa. Viljelysuunnitelman mukaiset kasvulohkotiedot ovat 14.4. alkaen olleet siirrettävissä WebWisusta VIPU-palveluun. WebWisusta siirretyt kasvulohkotiedot voidaan yhdistää VIPU -palvelussa edellisen vuoden karttapiirroksiin. Sähköinen tukihaku avautui 14.4. ja päättyy 15.6.2016.

Kasvulohkolomakkeen esikatselu ja siirto VIPU- palveluun avautuu WebWisussa Tulosteet-sivulta luomalla raportti Tukilomakkeet / Kasvulohkolomake 102B. Täältä voit halutessasi myös muodostaa paperille tulostettavan 102b pdf lomakkeen. Yksityiskohtaisemmat ohjeet tukihausta ovat luettavissa WebWisun Ohjeet -sivustolta.

Karttapalvelu on vuoden 2016 alusta alkaen sisältynyt kaikkiin WebWisun lisensseihin. VIPU-palveluun piirretyt kartat ovat haettavissa WebWisuun 14.4. lähtien, kun olet ilmoittanut kasvulohkot VIPU- palveluun.

Kasvulohkolomakkeen siirtoaineiston toimittaminen Sähköiseen tukihakuun (pdf)

Kasvinimikemuutokset 2016 (pdf)

Vuokrasopimukset, lohkokohtaiset toimenpiteet ja ympäristösopimukset

Vuokrasopimukset, lohkokohtaiset toimenpiteet ja ympäristösopimukset on mahdollista merkitä WebWisun kasvulohkoille ja siirtää sähköiseen tukihakuun. Tiedon merkitseminen tehdään kohdassa Kasvulohkot/Sopimukset luomalla halutun tyyppinen sopimus ja kytkemällä kasvulohkot siihen. Uutena toimintoja voit nyt hakea edellisen vuoden lohkokytkennät valitulle sopimukselle.

•  Pellonvuokrasopimukset tulee olla luotuna ja kytkettynä WebWisussa, jotta peruslohkon Omistustieto siirtyy oikein sähköiseen tukihakuun.

•  Lohkokohtaiset toimenpiteet mm. kerääjäkasvi

•  Ympäristösopimukset

Ohjelmistotukemme palvelee

Puh. 09 8566 5959
www.mloy.fi/tuki

Ystävällisin terveisin,

Maatalouden Laskentakeskus

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä